Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Czy istnieje takie coś jak praca przez internet jakaś normalna np. pisanie tekstów albo coś innego, a nie bezsensowne klikanie w reklamy?
Spamowanie. ;) No w ogóle to istnieje jak masz konkretne umiejętności.
Istnieje. Np. pisanie tekstów właśnie.
Ostatnio edytowany przez azhag (2015-04-16 13:43:14)
tajwan napisał(-a):
Czy istnieje takie coś jak praca przez internet jakaś normalna np. pisanie tekstów albo coś innego, a nie bezsensowne klikanie w reklamy?
Dodałbym tylko, że spora część takich "prac przez internet" gwarantuje wynagrodzenie przesłane mailem lub przez gadu, (wyłącznie).
Teraz z resztą jest rok wyborczy, także sporo agencji szuka studentów do plucia na taką albo siaką partię polityczną na różnych formach internetowych.
Niektóre podobno płacą aż 50 gr za post.
tajwan napisał(-a):
Nie bierz się za to ;) nie licząc tzw. precli 1zł/1000 zzs, można czasem trafić na fajną współpracę, tj. tworzenie zaplecza czy coś, za normalne stawki, tj. kilka złotych od dłuższego tekstu. Ja miałam szczęście trafić w liceum na wypłacalną firmę i konkretnych ludzi. Ale tekstami można było rzygać. Generalnie upodlenie totalne - pisz jak najwięcej za miskę ryżu, nie licząc typów z którymi nie dobijesz targu a naszarpiesz sobie nerwów. Weź się lepiej jakieś skrypty naucz pisać.
Trin napisał(-a):
tajwan napisał(-a):
Nie bierz się za to ;) nie licząc tzw. precli 1zł/1000 zzs, można czasem trafić na fajną współpracę, tj. tworzenie zaplecza czy coś, za normalne stawki, tj. kilka złotych od dłuższego tekstu. Ja miałam szczęście trafić w liceum na wypłacalną firmę i konkretnych ludzi. Ale tekstami można było rzygać. Generalnie upodlenie totalne - pisz jak najwięcej za miskę ryżu, nie licząc typów z którymi nie dobijesz targu a naszarpiesz sobie nerwów. Weź się lepiej jakieś skrypty naucz pisać.
Mówisz o Pythonie?
tajwan napisał(-a):
Trin napisał(-a):
tajwan napisał(-a):
Mówisz o Pythonie?
Mówi ogólnie. Skrypty można pisać w różnych językach.
Ja nie narzekam na prace przez internet , pracuje kiedy chce (ważne aby terminów trzymać) obiadek , piwko ,wszystko w domu :)
,wykonuje oprogramowanie przy których sam wkładam pomysły, poza tym pare VPS'ów do upilnowania miedzy czasie ,wystarczy znaleść godnego pracodawce ,czego w PL się nie udało .
Pavlo950 napisał(-a):
tajwan napisał(-a):
Trin napisał(-a):
Nie bierz się za to ;) nie licząc tzw. precli 1zł/1000 zzs, można czasem trafić na fajną współpracę, tj. tworzenie zaplecza czy coś, za normalne stawki, tj. kilka złotych od dłuższego tekstu. Ja miałam szczęście trafić w liceum na wypłacalną firmę i konkretnych ludzi. Ale tekstami można było rzygać. Generalnie upodlenie totalne - pisz jak najwięcej za miskę ryżu, nie licząc typów z którymi nie dobijesz targu a naszarpiesz sobie nerwów. Weź się lepiej jakieś skrypty naucz pisać.Mówisz o Pythonie?
Mówi ogólnie. Skrypty można pisać w różnych językach.
Widzę że mam już łatkę.