Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam!
Miałem kilka lat temu Zetafon w Orange. Zetafon się skończył. Próbowałem zaktywować Konto Ważne Rok i przyszedł mi SMS ,że ta promocja nie jest dostępna. Według mnie ta promocja powinna być dostępna, bo Zetafon mi się dawno skończył(a jak wiadomo Konto Ważne Rok nie działa w Zetafonie). Czy można z tym pójść do UOKIK?
Ja Orange wyętoliłem do krainy wiecznych shitów, jak wystartował Play, i nie narzekam.
Orange natomiast ma chyba jakiś problem, bo na moją komórkę (oferta Play Fresh - nie rejestrowana) już kilka razy dzwonili akwizytorzy Orange z rożnymi promocjami, którzy nie potrafili mi powiedzieć, skąd mają mój numer telefonu (podobno system im wylosował). :D
Pozdro
;-)
TDK8GB napisał(-a):
Czy można z tym pójść do UOKIK?
Musisz najpierw sprawdzić regulaminy tych promocji. Jeżeli naruszyli regulamin to możesz coś próbować.
W reg. pisze:
13.
Skorzystanie z oferty Zetafon jest równoznaczne z w
yłączeniem Promocji i wiąże się ze zmianą okresu
ważności konta na połączenia wychodzące na 31 dni.
Zmiana okresu ważności konta nastąpi najpóźniej
w ciągu 31 dni od daty aktywacji oferty Zetafon. Pr
omocja nie jest dostępna w ofercie Ekstra Numer.
Promocja łączy się z innymi, promocjami i usługami
promocyjnymi dostępnym i w ofercie, z której
Abonent korzysta, chyba, że warunki danej promocji
lub usługi promocyjnej stanowią inaczej
Ale już dawno nie mam zetafonu.
Bezpośrednio Orange zapytać możesz?
Albo popytać na forum Orange?
Względnie zapytaj nie w UOKIK ale w UKE, oni się zajmują telekomami, i robią to dość skutecznie.
http://www.uke.gov.pl/kontakt-z-urzedem-1098
Jacekalex napisał(-a):
Względnie zapytaj nie w UOKIK ale w UKE, oni się zajmują telekomami, i robią to dość skutecznie.
http://www.uke.gov.pl/kontakt-z-urzedem-1098
Potwierdzam, sprawdzone u kogoś na TP lub czymś podobnym.
Ale zmieniałeś taryfę?
Kiedyś miałem Nowe Orange Go teraz mam Orange Yes a w tej taryfie ta promocja jest dostępna(na drugim tel. na który nie brałem nigdy zetafonu wszystko działa).