Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
głosuję na Hell z oczywistych przyczyn... jednak jeśli większość wybierze gorlice (co wydaje się przesądzone) to i tak z chęcią udam się w te wasze góry - daaawno tam nie byłem :)
Z dziką radością pojechałbym na Hel - z oczywistych przyczyn głosowałem na Bieszczady - lubię dzicz. Ludzie, tam nie będzie komputerów, ani kafejek, ani nic poza żmijami i borowikami
Ludzie, tam nie będzie komputerów, ani kafejek, ani nic poza żmijami i borowikami
Jestem z Toba Bodzio:) A jak nam sie zachce komputerow to wystarczy troche pradu, a antene od netu zamocujemy na najwyzszym drzewie w okolicy;)
Glosowalem na Hel :) ale ja nie wypali to pojade gdzie popadnie ( o ile fundusze pozwola)
oczywiscie ze gory :). byle ktore wazne zeby bylo troche wyzej ;).
hej, a może żuławy? ;)
są bardzo piękne, w która stronę nie spojżysz - ziemia równa jak stół. a wysokość nad poziome morza bywa czasami wręcz ujemna :)
olać warszawke ale może na Reymonta :D tam teraz budowa to chłopaki ładnie grzeją ;) (dłonie)
Z racji tego ze wapster wyslal maila to wpisuje ze mnie niebedzie chocby to bylo w moim miescie ;)
No ja tez dostałem maila i w zasdzie to bardzo chetny jestem na taki zlot tylko zalezy gdzie to bedzie i kiedy no i czy bedziecie mnie chcieli :)
Bo narazie sie tu rozkrecam :)
no i czy bedziecie mnie chcieli
jak dla mnie wystarczy, że używasz debiana i lubisz dobre vino :)
Ja bym tego wina az tak nie precyzowal. Musisz lubic wino, niezaleznie od tego jakie wyjdzie;] Ale badzmy dobrej mysli, wkoncu tu sami fachowcy od win:)
BRAK KWALFIKACJI :]
Jako lokalny patriota głosuje na moje Krapkowice, chociaż wiem, że jest to z góry przegrana lokalizacja.
Niestety w inne miejsca nie mogę jechać...
Pozdr...
Ja jestem pijany czy ankieta jest podwujnie??
Ja jestem pijany czy ankieta jest podwujnie??
Błąd - Biexi tego nie wie. Jesteś pijany :D - chuch mnie doleciał
WARSZAWA i po aucie... albo za parking chłopaczkowi 10 zeta za 1h a jak nie to szyby nie twoje... byłem, widziałem to wiem.
sorki parkuje tam pare dni w tygodniu. to ze parkomaty troche zzeraja to fakt ale reszta?
Rybek ma racja Wawa jest spokojna i kazdy bedzie mial podobna odleglosc do pokonania...
rybek, ty po prostu jesteś szczęśliwcem. w mnie w gdańsku ta sama bajka. parkujesz auto w centrum miasta i podchodzi do ciebie żul. mówi, że trzeba dać zeta. jak mu powiesz żeby się pałował, no to sobie pójdzie. ale w momencie kiedy ty wrócisz na ten parking i zobczysz, że jakiś członek porysował ci maskę gwoździem, to stwierdziesz, że teraz wydasz więcej niż tylko jednego zeta.
i to jest właśnie życie w wielkim mieście. jak to pisała Zosia Nałkowska: 'ludzie ludziom zgotowali ten los'
--
nb taka historia. czytaliście Nałkowską? tam jest opowiadanie o gościu który się zował prof. Rudolf Spanner. no i on był wpadł na genialny pomysł, że ludzkie trupy (tego materiału było pod dostatkiem w czasie II Wojny) można wykorzystać do produkcji mydełka. sprawę wszyscy znają, kto spał na polaku, niech teraz doczyta, bo to ciekawa rzecz. no i to się w gdańszcze działo, a budynek ów zbrodniczy stoi po dziś dzień. i była na nim mosiężna tablica przyśrubowana, niosąca przestrogę y ostrzerzenie dla potomności, coby się tak brzydko nie zabawaiali. i wiecie co? jakieś, ****, żuliki, zawinęli tą tablicę i sprzedali na skupie metali kolorowych.
życie jest takie banalne...