Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam wszystkich użytkowników DUG-a
pytanie me skierowane jest do użytkowników doświadczonych posiadających rozległą wiedzę teoretyczną. Mianowicie jaki tytuł, najlepiej w języku polskim polecicie odnoście domen ad z uwzględnieniem teorii a nie praktycznego wykonania (czytaj jak to działa?). Chodzi mi głównie o to wytłumaczenie roli kerberosa ldapa i innych składników. Rozwiązanie typu google mnie nie satysfakcjonuje, potrzebuje czegoś co ma konkretnego autora i przeszło przez recenzentów - czyt wersja papierowa ew e-book. Oczywiście zadowolę się w pełni tytułem i autorem księgi magii. :)
Pozdrawiam!
Będę Ci bardzo wdzięczny!
Dla osób poszukujących więcej informacji na ten temat dobrą pozycją jest Vademecum administratora Windows Server 2008 oraz większość pozycji posiadająca w tytule " Server ".
Chmuri - a niemógłbyś bardziej upublicznić tej relacji np na tymże forum, bo ja też jestem niezmiernie ciekaw i pewnie nie tylko ja