Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jednorazowo w przypadku aptitude dodać przełącznik -R do polecenia, na stałe można np. w apt.conf sobie skonfigurować. Czasem nie poruszaliśmy już kiedyś tego tematu?
HAHAHA ikon niemam masakra
To sobie doinstaluj, ja np. mam Faenza z repo CB.
apt-get install pcmanfm --no-install-recommends -s
Zostaną zainstalowane następujące dodatkowe pakiety: libfm-data libfm-gtk-data libfm-gtk3 libfm3 Sugerowane pakiety: libfm-tools nautilus-actions Polecane pakiety: gvfs-backends gvfs-fuse lxde-icon-theme gnome-icon-theme oxygen-icon-theme tango-icon-theme Zostaną zainstalowane następujące NOWE pakiety: libfm-data libfm-gtk-data libfm-gtk3 libfm3 pcmanfm 0 aktualizowanych, 5 nowo instalowanych, 0 usuwanych i 0 nieaktualizowanych. Inst libfm-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Inst libfm3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Inst libfm-gtk-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Inst libfm-gtk3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Inst pcmanfm (1.1.2-1 Debian:unstable [amd64]) Conf libfm-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Conf libfm3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Conf libfm-gtk-data (1.1.2.2-1 Debian:unstable [all]) Conf libfm-gtk3 (1.1.2.2-1 Debian:unstable [amd64]) Conf pcmanfm (1.1.2-1 Debian:unstable [amd64])
Muszę ogarnąć coś innego albo xfce albo mate.
No standard. :) Równie dobrze mógłbyś po prostu przeczytać swoje wątki zamiast wałkować w kółko to samo.
Znów?
Dziś 2546214458 odcinek serialu.
Konkurencja dla Mody na sukces.
Wygląda prawie na jeden pies ale raczej po wszystkich problemach skusze się na xfce. Ale z drugiej strony w mate może nie namieszam nic
Ostatnio edytowany przez tajwan (2014-02-16 18:36:05)
Ot też sobie posta nabije :D
Jestem na tym forum od niedawna i muszę przyznać, że tajwan ma wyjątkowe problemy :D
Część 1 000 000
BOHATER OSTATNIEJ AKCJI
Tak dla jasności testing X64 OpenBox
Brakuje mi jeszcze
1. Dźwięku- zainstalowałem pakiet alsa
2. Zwykłe menu by się przydało a nie przez PPM
3. Zainstalowałem MDM ale nie uruchamia Mi się okno logowania
CDN...
Ostatnio edytowany przez tajwan (2014-04-09 19:40:57)
szkieletory są dla masochistów;), ja to muszę mieć wszystko pod ręką, funkcjonalne bez zbędnych ceregieli...pewnie dałbym radę to odpowiednio skonfigurować przy odrobinie cierpliwości ale skoro mój sprzęt bez problemu dźwiga takie xfce, które jest eleganckie i funkcjonalne to po co się pytam?
Ostatnio edytowany przez menel (2014-04-09 19:13:38)
A ja lubię szkieletowe środowiska, wprawdzie ram jest po to by korzystać ale system i narzędzia niech zabierają jak najmniej.
Funkcjonalność ich jest dobra, a do tego elegancko skrojona do moich potrzeb.
Tyle że trzeba wiedzieć czego się chce, jak wiesz to osiągniesz i nie będziesz chciał pracować na czymś innym.
Tyle że trzeba wiedzieć czego się chce, jak wiesz to osiągniesz i nie będziesz chciał pracować na czymś innym.
czy ja wiem...ja mam tak właśnie skrojone xfce i nic mi do szczęścia więcej nie potrzeba (lubię spójność, jednak na szkieletówkach wszystko jest z innej parafii oczywiście to nie szkodzi, ale mi to po prostu jakoś nie pasuje..
menel napisał(-a):
czy ja wiem...ja mam tak właśnie skrojone xfce i nic mi do szczęścia więcej nie potrzeba (lubię spójność, jednak na szkieletówkach wszystko jest z innej parafii oczywiście to nie szkodzi, ale mi to po prostu jakoś nie pasuje..
Innym pasuje co innego. Po co toczyć takie jałowe dyskusje?
Mowa jest srebrem a milczenie złotem.
To jeszcze dołożę:
Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
einsam napisał(-a):
To jeszcze dołożę:
Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
To ja dodam
Zło zwycięża gdy dobrzy ludzie nic nie robią
Fervi
a ja spuentuję..
jak powiada stare Chińskie przysłowie
Pies, który szczeka jest niedogotowany
Kto pyta nie błądzi
@ menel: tego z psem nie znałem, chyba zostanie w moim słowniku na dłużej :d
Ostatnio edytowany przez thomsson (2014-04-10 08:33:16)