Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
"chcesz pokoju szykuj się do wojny"
Offline
yossarian napisał(-a):
Nawet w wątku o czekoladzie spamujecie o wojnach :D
Ano widzisz.
Teraz w kamasze nie biorą, to młodzieży odbija z żalu. ;)
To już jest tak, jak w tym kawale z sierżantem, któremu się wszystko z d... kojarzy. :D
Offline
Jacekalex napisał(-a):
Teraz w kamasze nie biorą, to młodzieży odbija z żalu. ;)
Po prostu są zadowoleni z tego faktu :D
// Chociaż ja bym to chętnie zobaczył, jak to wyglądało :D
Ostatnio edytowany przez Pavlo950 (2014-02-11 23:30:32)
Offline
Przepis:
http://www.kuchenneszalenstwa.pl/2011/10/czekolada- … -proszku.html
Dawno nie robiłem takiej czekolady, ale przepis był podobny do tego z linku.
@menel:
Tak, to będzie czekolada w stałej postaci :)
Offline
W większych miastach (czasem w mniejszych) istnieją cukiernie z tradycjami. I to tam warto zaglądnąć i zapytać o czekoladę.
Z kupnych w pudełkach można rozglądnąć się za czekoladą produkowana przez cukiernię "Santos" z Krosna mają kilka gatunków (tanie to raczej nie będzie 100g ~20zł).
Osobiście to za gorzką nie przepadam, lubię posmak kawy, orzechów, marcepan, a całkiem to już szaleję za białą ;)
Offline
Piotr3ks. no elegancja francja niebawem stestuję;)
Offline
@Piotr3ks
Dzięki za przepis, wyszła b. dobra. Do smaku rzuciłem jeszcze pokruszone herbatniki oraz rodzynki :)
Offline