Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja sie zmywam na swieta do miejsca gdzie netu jeszcze nie wynalezli :)
tak wiec zycze wsyzstkim wesolych swiat, i zebyscie chociaz przez jeden dzien w roku wytrzymali przy stole z rodzina, nie myslac o tym zeby jak najszybciej wrocic do swojej kochanej maszynki :)
pozdr ;)
A dziekuje i nawzajem Smacznego jajka i zalanego poniedziałku (choc nie tylko).
Je też wam życzę wesołych świąt i pamiętajcie w czasie świątecznego śniadania ma się do czynienie z jajami ptasimi a nie debianowymi :)
Pamiętajcie:
Jeść, nie kompilować!!!
Alleluja :)
Ja również życzę wesołych świąt i mile spędzonego czasu nie tylko przed monitorem... :-)
nawzajem... wesołego jajka itd. itp.
Jajko nie może być wesołe :]
dlaczego? moje od czasu do czasu sie ciesza :)
twoje czy twojego systemu :>
Może nie mogą być wesołe ale tak się mówi...
No więc: wesołych świąt smacznego jajka (wersja 2.6.16 :) bez ptasiej grypy i czego sobie życzycie :D
Ja również życzę wesołych świąt i mile spędzonego czasu nie tylko przed monitorem... :-)
No np. wieczorem na dyskotece ;););)
Wesołych świąt i mokrego poniedziałku.
Dołączam się do życzeń. Radosnych i pogodnych świąt.
Dołączam się do życzeń - wesołego jajka ;).
Wesołych świąt, całego jajka i braku kaca w poniedziałek
w poniedziałek wody pod dostatkiem, ugasi każdego kaca i pragnienie ;)
tradycyjnie wesołych, smacznych, rodzinnych w chałupce, lub -jak kto woli - w stylu cosmo np. na nartach, świąt.
Zdrowych, wesołych Świąt, bogatego zająca i mokrego dyngusa 4 all Debian Users :D