Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam!
Chciałem się zapytać czy jest tu jakaś osoba znająca się na matlabie? (ofc. nie koniecznie profesjonalnie)
Pani nam dała zadania z Matlaba by opracować - niby ok
Ale zadania bazują na jej własnych skryptach Znalazłem skrypty na jakich bazuje, ale to nie zmienia faktu, że to czarna magia :D
Przypuszczam, że nikt nie będzie w stanie tego zrealizować, niemniej może jakimś cudem ...
http://gmclan.org/up6184_3_matlab.html
Umiałem zrobić tylko 4 zadania na 5, a mam zrobić wszystkie na zaliczenie ... (mimo, że te 4 były poprawnie zrobione - łał)
Fervi
Ostatnio edytowany przez fervi (2014-01-21 10:48:53)
Rozumiem, że nie masz 5? Ale z tego co patrze to nic trudnego, jednakże teraz nie pomogę bo nie mam tu matlab'a. Jak poszukasz w necie to na pewno coś znajdziesz. Funkcja plot albo coś takie musi być.
Nie wiem czy wiesz, ale odpowiednik matlab'a na linux'a zwie sie octave. Tam nawet fajny help jest.
nie mam 5, mam 2
Dostałem za nazwisko
Ogolnie to się doczepiła, że nie wie co to - nawias czy moduł, ale ocenę dała
Jesli nie zaliczę to krucho
Fervi
Miałem na myśli zadania (5 zad), ale ok... Dzięki za szczerość ;) No czasem są Panie, które tak mają i choćby nie wiem co to i tak będzie źle...
No ale mówię, ci to nic trudnego. Poszukaj po necie na bank coś znajdziesz ;)
zadan mam 4, będę się starał jakos to ogarnąc
Fervi