Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam. Od niedawna jestem użytkownikiem systemu Debian Wheezy 7.2 . Dopiero się uczę obsługiwać tego typu system, jestem w tym całkowicie zielony. Przejdę teraz do sedna sprawy. Mam ogromny problem z flashpleyerem. Nie działa mi żaden player, w miejscu gdzie powinien być wyskakuje mi czarne lub białe okno, żadnych przycisków [przeglądarka Iceweasel], jedynie filmiki na yotube w najniższej rozdzielczości. Mam zainstalowanego Gnasha.Czytam na ten temat niemal bez przerwy od wczoraj, zgłupiałem od tego wszystkiego zupełnie. Nie wiem już sam czy nie umiem znaleźć rozwiązania w wyniku nieumiejętnego szukania źródeł czy ten problem pozostaje bez rozwiązania. Nie proszę Was, dordzy użytkownicy o poprowadzenie mnie za rękę, głupio mi nawet prosić o wskazanie w jakim kierunku mam z tym pójść. Ogromnie proszę o jakąkolwiek pomoc i z góry za nią dziękuję.
Odinstaluj tego gnasha a zainstaluj flasha
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=24552
Gnash nie jest najlepszy...
aptitude purge gnash aptitude install flashplugin-nonfree
Ostatnio edytowany przez P@blo (2013-11-10 12:33:49)
Ok już wszystko działa. Nie umiałem dodać tych wpisów nonfree ale jakoś sobie poradziłem. Dzięki za pomoc coś czuję, że jeszcze tu wrócę:P