Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nie chce mi się. Zgłosiłem jako propozycje opiekunom xfce.
zbig napisał(-a):
kadu np. od mati75 http://repozytorium.mati75.eu/
xfce z repo siduction http://news.siduction.org/2012/10/xfce-4-10-for-siduction/
lub oczywiście możesz dorzucić z repo testinga
W: Należy uruchomić apt-get update aby naprawić te problemy. Czytanie list pakietów... Gotowe Budowanie drzewa zależności Odczyt informacji o stanie... Gotowe Nie udało się zainstalować niektórych pakietów. Może to oznaczać, że zażądano niemożliwej sytuacji lub użyto dystrybucji niestabilnej, w której niektóre pakiety nie zostały jeszcze utworzone lub przeniesione z katalogu Incoming ("Przychodzące"). Następujące informacje mogą pomóc rozwiązać sytuację: Następujące pakiety mają niespełnione zależności: xfce4 : Wymaga: xfce4-settings (>= 4.10.0) ale nie zostanie zainstalowany Wymaga: xfce4-session (>= 4.10.0) ale nie zostanie zainstalowany E: Nie udało się naprawić problemów, zatrzymano uszkodzone pakiety.
instalując system bez środowiska tylko potem go doinstalować to najpierw powinno się zainstalować xorg-a czy to już obojętnie.
Ostatnio edytowany przez tajwan (2013-11-12 14:13:52)
Jaka wersja Debiana?
Whezzy
Nie da się tego na czystym Wheezym zainstalować.
To wracam na MATE.
instalując system bez środowiska tylko potem go doinstalować to najpierw powinno się zainstalować xorg-a czy to już obojętnie.
Nie wiem czy czasem środowisko graficzne nie wciągnie Xorga w zależnościach. Ale jeśli nie, to kolejność raczej jest obojętna.
ok
jeszcze jakieś okno logowania by się przydało.
Trochę dziwne pytanie jak zaktualizować system bo w mate nie ma takiej opcji jak było w gnome3
Znalazłem
apt-get install update-manager-gnome update-notifier
Ostatnio edytowany przez tajwan (2013-11-12 16:29:28)
Okno logowania po co bo już mnie wkurzała trochę ta konsola