Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Bry Towarzysze
Temat mówi że to problem z przeglądarką, ale nie musi. Opiszę objawy:
Wchodzę na stronę - wyświetla się ładnie, albo wykrzaczy (wyłączy) przeglądarkę. Odpalam ze 3 razy i w końcu strona ładnie się wyświetli. Innym razem wchodzę na stronę - załaduje się ładnie, wejdę w jakąś podstronę i wyświetli się poprawnie tak na 3 sek, a następnie okno przeglądarki "jest białe". Znaczy sama przeglądarka wygląda ładnie tylko brak treści. A tak się stało po którymś update. próbowałem przez ostatnie 2 tygodnie sam dojść do tego, ale niestety bez rezultatu więc ciężko mi będzie teraz powiedzieć co dokładnie wtedy uległo aktualizacji. Przykładowy adres z takimi jajcami to wszelkiego rodzaju wodotryski typu: "śronet".
Linux 3.2.0.bpo.4-686-pae
- dziwny bo na starociu tv tu działa :)
Jakieś sugestie?
Pozdro
Paciocha
A jak przeglądarka się wywala, to jakieś komunikaty są? Na nowym profilu jest tak samo? A jakbyś ff na próbę sprawdził, pobrał ze strony mozilli i odpalił, jeśli i na nowym profilu i na ff będzie tak samo, znaczy, że problem jest w czymś innym.
Nowy urzyszkownik systemu ma to samo - ice od czasu do czasu się sypie. Zainstalowałem ff i puki co hula bez wydziwiania. Co do komunikatów - brak, ani na ekranie, ani dmesg nic nie dogaduje. Ale za to ff w konsolę mięsem żuci od czasu do czasu że nie może otworzyć jakiegoś pliku *.nvidia.so - co mnie wcale nie dziwi bo tam intel siedzi. Mimo wszystko nie powoduje to jakiś dziwnych zachowań samego okna przeglądarki
Strony: 1