Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam dzisiaj mój problem jest taki że podczas rozmowy na stronie appear.in ścisza mi sie mikrofon oraz micboos
Ostatnio edytowany przez adi1423 (2013-08-19 11:10:28)
Nie wiem co to za ustrojstwo, ale nie ma tam czegoś takiego jak w skype automatycznie dostosuj poziom głośności ?
ilin napisał(-a):
Nie wiem co to za ustrojstwo, ale nie ma tam czegoś takiego jak w skype automatycznie dostosuj poziom głośności ?
Chyba nie.
A są tam w ogóle jakieś opcje dotyczące mikrofonu?
Może tam się to ustawia.
Nic sie samo z niczego nie dzieje.
Pytanie czy to zjawisko następuje tylko przy rozmowie na tej stronce czy może z jakiegoś innego powodu np po restarcie.
Sprawdź dokładnie wszelkie ewentualności.
yossarian napisał(-a):
A są tam w ogóle jakieś opcje dotyczące mikrofonu?
Może tam się to ustawia.
albo są gdzieś ukryte albo nie ma ich wcale ta strona wykorzystuje webRTC
Dlaczego nie odpowiadasz normalnie na pytania?
Może byś się trochę wysilił i napisał jakieś konkrety.
Zacznij od odpowiedzi na to:
ilin napisał(-a):
Nic sie samo z niczego nie dzieje.
Pytanie czy to zjawisko następuje tylko przy rozmowie na tej stronce czy może z jakiegoś innego powodu np po restarcie.
Sprawdź dokładnie wszelkie ewentualności.
Też tak miałem na win7 w menadżerze Realtek HD Audio i w Skype miałem automatyczną poziom głośności i gdy bardziej głośniej mówiłem sam się ściszał a wyłączenie obydwóch pomogło w ustawieniach ;)
Howilion napisał(-a):
Też tak miałem na win7 w menadżerze Realtek HD Audio i w Skype miałem automatyczną poziom głośności i gdy bardziej głośniej mówiłem sam się ściszał a wyłączenie obydwóch pomogło w ustawieniach ;)
dzięki, bardzo mi pomogłeś i to nie jest sarkazm