Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#26  2013-06-20 17:22:37

morfik - Cenzor wirtualnego świata

morfik
Cenzor wirtualnego świata
Serwis

Re: DM-Crypt

No raczej się nie da, bo musisz uzyskać dostęp do danych, które są zaszyfrowane by móc je odczytać :]

#27  2013-06-20 22:03:20

loop - Członek DUG

loop
Członek DUG

Na debianie nie można polegać!

Ty bluźnierco :D

Mi ubuntu live działał wszędzie gdzie go wsadziłem, a tego nie mogę powiedzieć o debianie live.

Debian live potrzebuje miłości, trzeba go dopieścić pod siebie :)
A jak nie ma czasu/motywacji to zawsze jest grml. Jak ubuntu live dało radę to nie ma siły, żeby grml zawiódł. No i ten fluxbox mhmmm, no i to zsh ulalaaa! 

Czemu ubuntu live ma być złe?

Odpowiedz na wezwanie naszego ukochanego Caudilla : We need to teach them a lesson  :D
https://www.youtube.com/watch?v=CP8CNp-vksc

#28  2013-06-21 09:24:42

morfik - Cenzor wirtualnego świata

morfik
Cenzor wirtualnego świata
Serwis

Google robi dokładnie to samo  z tym wyszukiwaniem, tak jak wiele innych stron/firm i ludzie z nich nie przestają korzystać. Rezygnować z ubuntu live tylko dlatego, że ktoś widzi, że wpisuje termin(al) i daje mi podpowiedź terminator z arnoldem? E tam. xD

W ubuntu jest opcja korzystania z tylko free software, tak jak ma to miejsce też w debianie. Poza tym, na debianie też można doinstalować niewolny soft, np flash, opere itp. I tak jak napisałem wcześniej, ja ubuntu live-cd używam głównie do uzyskania dostępu do swoich zaszyfrowanych dysków dysków na innych maszynach, często laptopach lub innych sprzętach, gdzie jest zainstalowany windows. No i oczywiście jeśli muszę u kogoś  skorzystać z netu, bo na IE to nie mam zamiaru pracować. xD

Ostatnio edytowany przez morfik (2013-06-21 09:26:24)

Stopka forum