Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ech zobacze w moim wątku bo ten katalog nie chce się utworzyć
Jako root to zrób
Prosiłem o to abyś zawsze konkrety podawał.
Ale proszę sprawę touchpada kontynuować w nowym ,właściwym problemowi wątku.
loop napisał(-a):
Jako root to zrób
ale ja tego nie robie w terminalu bo nie wiem jak
ilin
Częściowo masz rację. Każdy kiedyś zaczynał. Czytać, słuchać i uczyć się - oto najprostsza rada ...
ilin napisał(-a):
Prosiłem o to abyś zawsze konkrety podawał.
Ale proszę sprawę touchpada kontynuować w nowym ,właściwym problemowi wątku.
dobrze
Nic nie pomogła instalacja Debiana mam problem ten co w Ubuntu oraz Fedorze i wątpie żeby w gentoo było co innego
Więc tylko windows uratuje Ci skóre. Wielki powrót
adi1423 napisał(-a):
Nic nie pomogła instalacja Debiana mam problem ten co w Ubuntu oraz Fedorze i wątpie żeby w gentoo było co innego
Tzn. jaki? Bo problemów miałeś bez liku, poczynając od — jeśli mnie pamięć nie myli — niepełnego sources.list...
azhag napisał(-a):
adi1423 napisał(-a):
Tzn. jaki? Bo problemów miałeś bez liku, poczynając od — jeśli mnie pamięć nie myli — niepełnego sources.list...
Najpierw proponuje poczytać o debianie i linuxie a potem brać się za zabawy z nim. Bo gdzie nie zerknąć nic nie wiesz
adi1423 Dlaczego drążysz to w koło Macieju.
Czekamy na logi po awarii.
Nikt tu z fusów nie potrafi wróżyć.
Yampress napisał(-a):
Najpierw proponuje poczytać o debianie i linuxie a potem brać się za zabawy z nim. Bo gdzie nie zerknąć nic nie wiesz
Nie sądze żeby ktoś miał taki sam problem co ja więc w rozwiązaniu problemu czytanie nie pomoże ale następnym razem z innym kłopotem rozważe to :)
adi1423 napisał(-a):
Yampress napisał(-a):
Nie sądze żeby ktoś miał taki sam problem co ja więc w rozwiązaniu problemu czytanie nie pomoże ale następnym razem z innym kłopotem rozważe to :)
Ale TY wszędzie masz problemy, które wynikają albo z lenistwa albo z braku jakiejkolwiek wiedzy.
to już chyba koniec trzeciej części trylogii chociaż kto wie... ;P
https://www.youtube.com/watch?v=Gf1WT8VEZxk
EDIT:
Pamięta ktoś Karolinę? (czy jakoś tak)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2013-05-01 16:55:09)