Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nie wiem czy dobry dział, ale napiszę tu.
Ciekaw jestem czy używacie klienta poczty portable ?
Jeśli tak to czego ?
Zalety , wady ?
W robocie przez www, w ogóle bez klienta poczty - czy to się kwalifikuje na portable? :D
Z innych jest Thunderbird portable, ale nigdy go nie testowałem.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2013-01-21 13:11:02)
Outlook ma swoją wersję portable i jest całkiem przyjemna.
+1 dla thunderbirda
Ja kiedyś używałem Opery z wbudowanym klientem poczty.
2 w 1
mutt na serwerze ssh.
W sumie porzuciłem pomysł używania klienta poczty portable. Jadę przez www, jeśli koniecznie muszę. Pomysł matiego jednak mnie zaintrygował, tylko skąd darmowy serwer wziąć ?
pi@r napisał(-a):
W sumie porzuciłem pomysł używania klienta poczty portable. Jadę przez www, jeśli koniecznie muszę. Pomysł matiego jednak mnie zaintrygował, tylko skąd darmowy serwer wziąć ?
Za darmo to Twój wałsny komp w domu moze robić, w internecie za serwer ssh, natomiast jakiegoś VPSa z shellem i rootem można dostać w okolicach 20 - 30 zl miesięcznie.
Są też konta shelloowe na różnych hostingach, zaczynają się od około 10-20 zł/mies, ale z reguły mają bardzo ograniczone możliwości.
Pozdrawiam
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2013-05-09 23:57:53)
pi@r napisał(-a):
Poproś Azhaga (czy kto tam zarządza dugiem), to dostaniesz dugshella
Ale może się nie obejść bez obiadu
Fervi
Witam,
To polecę jeszcze alternatywę dla Opery czyli SeaMonkey ma wbudowanego klienta poczty.
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow