Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
16
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:35:28)
17
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:35:29)
Widocznie mój OpenGL w Intelu nie jest w pełni zgody z 3.1 :P
To jest gra, czy tylko demo (a'la coś za nas chodzi itd.)? Bo jeśli tak to do d ...
Fervi
19
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:35:32)
23
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:35:40)
Nie wpadłeś na to żeby zapisać wyniki (i potem je wkleić na forum) zamiast umieszczania takich beznadziejnych zrzutów?
Np. tak:
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?pid=219082#p219082
Nie wpadłeś na to, żeby być bardziej taktownym?
Można było napisać w ten sposób:
„czy zamiast tych zrzutów, mógłbyś zapisać wyniki i potem wkleić je na forum? Np. tak: <link>”
Komunikat taki sam, ale atmosfera na forum o wiele przyjemniejsza.
A potem jest płacz, że ludzie nie chcą używać Linuksa. Pewnie że nie chcą, jeżeli na każdym kroku napotykają chamstwo i zamordyzm (vide DLP).
Minio napisał(-a):
Nie wpadłeś na to, żeby być bardziej taktownym?
Można było napisać w ten sposób:
„czy zamiast tych zrzutów, mógłbyś zapisać wyniki i potem wkleić je na forum? Np. tak: <link>”
Komunikat taki sam, ale atmosfera na forum o wiele przyjemniejsza.
A potem jest płacz, że ludzie nie chcą używać Linuksa. Pewnie że nie chcą, jeżeli na każdym kroku napotykają chamstwo i zamordyzm (vide DLP).
Chyba znam inną definicję chamstwa i zamordyzmu. Polecam jakiś słownik języka polskiego.
Zwyczajnie się czepiasz. Może wyjdź na spacer.
Najpierw pokazałeś brak kultury, teraz zaczynasz osobiste wycieczki. Sam sobie wystawiasz świadectwo.
Proszę Cię tylko, żebyś nie zatruwał atmosfery na forum.
To nie ja zwracam się do innych używając słówa „cham”.
Ale nie chce mi się już o tym dalej dyskutować.
Mnie się te zrzuty podobają, takie fajne kolorowe. :)
ArnVaker napisał(-a):
Mnie się te zrzuty podobają, takie fajne kolorowe. :)
Tyle, że na nich i tak nie widać wszystkich ustawień graficznych, na jakich były przeprowadzane te testy.
Nie każdy też ma kosmicznego neta i troche się te obrazki ładują.
BTW To była tylko sugestia z mojej strony, a nie żadna (przynajmniej wg mnie) zamordystyczna interwencja i „zatruwanie atmosfery”.