Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Z zaufanego źródła wiem że to działa (kumpel dostał juz 50 zł), moze nie ma kosmicznych zysków (50zł raz na pare miesiecy) ale z drugiej strony zawsze cos.
Wystarczy wchodzic na linki ktore wysyłaja mailami i wypelniac ankiey co w sumie zajmuje conajwyzej kilka minut miesiecznie.
Jesli chcecie spróbwac bede bardzo wdzieczny za skorzystanie z tego linku nic Was to niekosztuje
https://LogoMedia.iq.pl/zapisuje.html?polecajacy=397293
miło po jakims czasie dostac kase ;)
w dodatku połączona ze swoistym systemem argentyńskim
Na dokłądkę dostaniesz tony spamu na twoje konto mailowe
Na dokłądkę dostaniesz tony spamu na twoje konto mailowe
A to już jest antyreklama :)
@FF Powinni tego zabronić ;)
Nikogo do niczego nie namawiam, tylko informuje.
Nie żebym coś tego... :) tylko kiedyś zrobiłem taką głupotę. Miałem konto poczty w Plusie i na to konto zaczęli mi przysyłać spam. Telefon piszczał non stop, a na dokłądkę głupi informatyk z Plusa nie potrafił spamu zablokować. Musiałem z konta zrezygnować.
Ludzie to syf jest i nie ma co się w to bawić. Szkoda wzroku na to. Lepiej piwa się przed kompem napić a puszki zebrać i sprzedać. Nie dość że nic nie robisz to jescze kase dostajesz :)))