Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Tak jak w temacie wszystkiego najlepszego BiExi, Tyś tu jest ta jedyna Pani dzięki której możemy korzystać z dobrodziejstwa jakim jest to forum.
Zdrówka, kasy i tego o czym każda kobieta marzy ... :)
najlepszego jeszcze raz*
*) patrz shoutbox :P
wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet BiExi!!
Dołączam się do życzeń.
Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietom :) w dniu ich święta
BiExi jak moglibyśmy zapomnieć o tym święcie :D
wszystkiego naj naj naj i żebyś miała więcej wolnego czasu :D :D
nie wiem czy też mogę..., jestem tu względnie nowy, ale dołączam się do życzeń ; - )
Wszystkiego dobrego :-)
Łode mnie tyz :]
Również się dołączam. Wszystkiego najlepszego BiExi.
P.S. Nie ma innych kobiet na forum? Jak są niech się odezwą w tym wątku ;]
no to ja tez, moze troche pozno ale lepsze to niz wcale :)
sto lat i wszystkiego najnaj
Na sb sie odzywałem ale sb to sb więc się tutaj dopisze :P...
Dołączam się do róży rogosa :]
Tak, na przyczepkę.
Również dołaczam się do życzeń, wszystkoe naj naj najlepszego
Ja też się przyłączam do życzeń, BiExi :)
Jeszcze zdążyłem przed północą:)
Jeszcze jest 8 ? - jeszcze, - Ela pamiętaj że jesteś kobietą i ceń to sobie :)
dużo zdrowia :)
Ja się również dołączam do życzeń.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet.
Tak off topic to czy Wasze kobiety znają się dobrze na komputerach, że są wstanie was czymś zaskoczyć?
Pewnie BiExi już nie jednego adoratora onieśmieła swoją szeroko rozumianą wiedzę o komputerach i Debianie :) Nie żebym uważał, że to coś złego, ale jak dowiedziełem się, że forum to współprowadzi Kobieta bo byłem lekko onieśmielony:) Szczerze powiedziewszy nie spotkałem jeszcze kobiety, która by coś więcej wiedziała o Linuksie :)
Pozdrawiam i jeśli uważacie, że to nie miejsce na takie dygresje to usuncie tego posta lub sam go usunę :)
Czy naprawde na forum z przedstawicielek płci pięknej jest tylko BiExi?
Zarzuce starym ale jarym hasłem:
Kobiety na traktory :)
a po Ołpen Sorcowemu:
Kobiety do serwerów :)
Jeszcze raz wszystkiego Naj drogie Panie :)
Tak off topic to czy Wasze kobiety znają się dobrze na komputerach, że są wstanie was czymś zaskoczyć?
Pewnie BiExi już nie jednego adoratora onieśmieła swoją szeroko rozumianą wiedzę o komputerach i Debianie :) Nie żebym uważał, że to coś złego, ale jak dowiedziełem się, że forum to współprowadzi Kobieta bo byłem lekko onieśmielony:) Szczerze powiedziewszy nie spotkałem jeszcze kobiety, która by coś więcej wiedziała o Linuksie :)
Pozdrawiam i jeśli uważacie, że to nie miejsce na takie dygresje to usuncie tego posta lub sam go usunę :)
A ja znam całe stado. Jest taka firma w Lublinie. Moja firma współp[racuje z nimi i tam większość to kobiety - głównie programistki. Fajne widać że Linuxi Unix to ich kochankowie :),
A ja chcialbym zwrocic uwage ze to ja jako pierwszy zyczylem Tobie BiExi wszystkiego najlepszego :) na shoutBoxie i dzieki temu inni sie ockneli i przylaczyli sie do zyczen :P
pamietam zanim sie baza rozpadla jak niektorzy pisali
kuzwa walentynki byly :( - jumanji
hehe czasami sie zapomina. :)))
P.S. Ja bym tez zapomnial , gdyby nie lisc od mojej dziewczyny :/ ...Wstajemy rano, jem sniadanie i ona sie pyta:
- Wiesz co dzisiaj jest za dzien?
na to ja.
- wtorek!
ona
- nie dzisiaj jest sroda, ale nie o to mi chodzi!!!
ja
- a o co?
ona
- no dzisiaj jest szczegolny dzien.
ja
- dzien babci?
- sroda popielcowa?
- yyyy...walentynki juz byly ?!
ona.
- dzisiaj jest 8 marca.
ja
- yyyy... dzien matki ??!!
ona:
[ Z LISCIA] - NIE DZIEN KOBIET !!!
ja:
- acha ... allllaaa.
no i musialem jej kupic za pieniadze odlozone na nowego procka kilka tulipanow i gozdzikow ,zeby ja udobruchac :/
Pozdrawiam
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego BiExi :)
u mnie doba ma 28 godzin wiec sie jeszcze zalapalem :D
najlepszego Biexi :) zeby nas w szkolach oszczedzali i w pracy doceniali :)
i duuuzo zdrowia ci zycze, bo te cholerne przeziebienia po kilka razy w ciagu zimy to lekka przesada :)
Dobra póxno troche ale też sie szczerze dołączam :)
Nie no kto pozno to pozno...
Przespalem Dzien Kobiet :/ Wszystkiego Naj ;)
Tak w ogole to zastanawiam sie jak wyglada BiExi :D:D