Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
nie miałem pojęcia gdzie to wsadzić więc proszę o litość i ewentualne przeniesienie wątku ;)
szukam aplikacji umożliwiającej streaming filmów z youtube na tv, najlepiej by było jakby ta aplikacja działała z Firefoxem. W Google nie znalazłem nic ciekawego. Znacie jakąś?
:edit
precyzując chodzi mi o coś takiego jak na androida ale na PC
http://www.imediashare.tv/android-guided-tour
Ostatnio edytowany przez sojkin (2012-01-21 14:13:23)
NP. Firefox na drugim monitorze(TV) przez kabel??
Chce żeby to działało przez WiFi wykorzystując DLNA.
To potrzebujesz raczej oskryptowac sobie troche serwer DLNA oraz ytdownloader. Potem jak chcesz mozesz dodac wyjechane w kosmos GUI poprzez PHP/RoR/Python/whatever :)
qluk napisał(-a):
To potrzebujesz raczej oskryptowac sobie troche serwer DLNA oraz ytdownloader. Potem jak chcesz mozesz dodac wyjechane w kosmos GUI poprzez PHP/RoR/Python/whatever :)
Nie jestem na tyle zaawansowanym użytkownikiem :/ na razie staram się nauczyć Javy jako pierwszego języka. Nie ma jakiś gotowych aplikacji do tego?
Raczej nie w takiej formie jak tego potrzebujesz. Sa za to klocki z których to można zbudować.
Zainteresuj się Serviio - mulimedialnym serwerem DLNA, który obsługuje źródła online.