Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jak widzę gang działa prężnie w polsce południowej. nie wiem czy bezpiecznie będzie się wybrać w okolicę gorlic (np klimkówka) :lol:
no, chyba że się przyłaczę.
No pewnie że się przyłącz - serdecznie zapraszamy. Poza tym bardzo prężnie działa Tech, a On jest z Helu (ale rozrzut) :)
No pewnie że się przyłącz - serdecznie zapraszamy. Poza tym bardzo prężnie działa Tech, a On jest z Helu (ale rozrzut) :)
Nie tak daleko tylko 0.3sek. ladowania strony :) lol, a czy preznie ;) bo ja wiem mam bla BiExi nowe pdf-y (okolo 400 :) ) ale nie bede jej teraz meczyc
;)
Ich liczba wzrosla do okolo 800 :) lol
Aby pozbyc sie spacji zastosuje cos takiego
ls | while read plik ; do mv "$plik" `echo $plik|tr ' ' '_'` ; done
powstawia "_" czy moze jakies inne propozycje zmiany spacji na "_" ?
Mam ograniczony upload (www, ftp) do 5KB/s :( mail smiga ponad 200KB/s :) wiec moze mailem ? albo wysle plytke poczta ?
BiExi zapodaj na priv-a adres Twoj albo Bodzia gdzie wyslac plyte ( co za czasy ?! mamy epoke maili internetu a ja bede wysylac plyte przez poczte :) lol )
Bodzio plytka wyslana, sorki ze dopiero dzis ale Ojczyzna byla w potrzebie :)