Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Witam.
Mam problem z google chrome. Po kliknięciu na jakikolwiek odnośnik na stronie powinno pojawić się okno z możliwością wyboru np. "otwórz na nowej zakładce". Niestety w mojej konfiguracji to okno pojawia się na ułamek sekundy po czym znika. Przytrzymanie prawego klawisza myszy utrzymuje to okno widoczne.
Może ktoś miał już podobny problem?
Kurcze... Teraz menu, wcześniej ikony... Może lepiej się przenieść na chromium-browser? Wiem, że to lipne rozwiązanie no ale...
Ostatnio edytowany przez P@blo (2011-12-06 20:25:57)
Używam Chrome do kilku lat więc wolałbym przy nim pozostać (przyzwyczajenie)
Próbowałeś odpalić na "czystym" configu ?
paw4el napisał(-a):
Używam Chrome do kilku lat więc wolałbym przy nim pozostać (przyzwyczajenie)
Ale wiesz, że chromium (wg mnie i paru innych ludzi) jest nierozróżnialny z chromem??
Chrome bazuje na Chromium. Osobiście nie jestem w stanie znaleźć różnic.
Gdyby nawet były jakieś zauważalne różnice, to autorowi i tak prędzej czy później pewnie by znikły. ;)
azhag napisał(-a):
Chrome bazuje na Chromium. Osobiście nie jestem w stanie znaleźć różnic.
Jest jedna widoczna różnica! Ikona ;p... Tzn jakiś czas temu jeszcze były różnice w preferencjach, ale teraz są identyczne ;) To też zaproponowałem koledze to rozwiązanie jako najprostsze...
Ale w chromium też jest tłumaczenie tylko, że... Nie wiem czemu nie zawszę (a właściwie bardzo rzadko) się to pokazuje...
Strony: 1