Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A moze tak komentarzyk jaki by strzelic ,co korbolciu ? ;)
Pozdrawiam
Panowie :) - Lupper a nie Lepper
Chociaż znając naszych z rządu co dostali darmowe oprogramowanie od niejakiego Billa to Lepper pewnie by był za Linuxem. Tylko czy on wie co to jest ?
Apropos "tych z rzadu" wlasnie ...
Nie wiem czy czytaliscie (ja tak) ale na ktorejstam stronie z programu PIS odnosnie edukacji - jest wyraznie napisane ze "wspieranie wykorzystania Wolnego Oprogramowania zarowno w szkolach jak i zyciu publ. "
:) mile nie ..?
I wreszcie jakas minister Lybacka nie bedize opowiadac glupot n/t niezgodnosci linuxa i komputerow w niego wyposazonych z normami polskiego szkolnictwa.... (sam to slyszalem - i az mi sie smiac nawet przestalo chciec)
Pozdrawiam
moze mejla do leppera napiszesz moze odpowe :]
Biexi napisz pobrechtamy :]]]]]]]]]]]]]]]
Bodzio wiem ze Lupper :)
I wreszcie jakas minister Lybacka nie bedize opowiadac glupot n/t niezgodnosci linuxa i komputerow w niego wyposazonych z normami polskiego szkolnictwa.... (sam to slyszalem - i az mi sie smiac nawet przestalo chciec)
Pozdrawiam
wiem, słyszałem. Mój kolega ma na to specjalne określenie, ale mimo że mogę kląć to jest zbyt wulgarne aby tu cytować :D
na PW :]
Krzknij to wyraznie na PW :)
Pozdrawiam , laczac sie w bolu nad niezastapiona p. minister :)
i jednoczesnie podziwiajac jej ...uhm wszechstronnosc i wyrafinowany graniczacy z abstrakcja juz prawie poziom wiedzy w zakresie informatyki :)
Krzknij to wyraznie na PW :)
Korbol stwierdził że za brzydkie :D
a nie prawda :P to ze stwierdzil to tylko wykret - po prostu to ten srypt , ktory mu sie zwiesil ... i go nie moze odpalic - sterowal jego mowa :P :)
Pozdrawiam
Ciekawe dlaczego nie wolno kląć. Myśle ze może Bodzio jest starszy wiekiem odemnie może jeszcze z jedna osoba i czy tylko ilośc postów wyznacza tych którzy mogą kląć. Jakbym miał 15 lat i 1000 postów to mógłbym kląć?. Ciekawe :) A ch.... teraz sobie poklne k.... ch....
"Ch.... na kaczych nogach" - to przekleństwo mojej teściowej :)
A tak wogóle to nie lubię kląć, ale jak widzę naszych "programistów" z rządu to od razu sobie ciekawe słownictwo przypominam - nie wiedząc czemu?
Nie wolno kląć dlatego że te posty czytają inni. Wyobraź sobie jak czytasz wypowiedź Bodzia, a nad Tobą wisi Twój Tata - a tu z ekranu łacina leci :D
Spokojnie masz zakaz wejścia na tę stronę.
Z drugiej strony nie uznaję sztywniactwa i trochę łaciny czasami się przydaje.
Nie wolno kląć dlatego że te posty czytają inni. Wyobraź sobie jak czytasz wypowiedź Bodzia, a nad Tobą wisi Twój Tata - a tu z ekranu łacina leci :D
Spokojnie masz zakaz wejścia na tę stronę.
Z drugiej strony nie uznaję sztywniactwa i trochę łaciny czasami się przydaje.
Mój TATA ?:) już na mnie nie krzyczy :( chociaż brak mi tych czasów kiedy się troche człowiek bał rodziców) pierwszy papieros, pierwsze piwo, pierwsza PINGWINKA, pierwszy motocykl(pewnie jestem tu jedyny), pierwszy linux,... Teraz niestety już nic nie jest pierwsze :(
Guzzi chyba niwziales tych 800 postów na powaznie? :]
pierwszy papieros, pierwsze piwo, pierwsza PINGWINKA, pierwszy motocykl(pewnie jestem tu jedyny), pierwszy linux,...
...pierwsza popijawa, pierwszy multi paw wielobarwny :) pierwsza doba ..na Izbie :) pierwsze zdumienie, kiedy po wyjsciu nie znalazles polowy swoich rzeczy .....pierwsza krew gdy po nie wrociles :P..... pierwsz-enstwo przejazdu (kiedys przewozili Cie pod eskorta na rozprawe o za siedmiokrotne spowodowanie samobojstwa ze szcegolnym okrucienstwem).... itd itp.. Echh lezka sie w oku zakrecila :)
Pozdrawiam
no i oczywiście PIERWSZY WINDOWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście z Biedronki :)