Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jak będzie pełnia to pofotografujcie ...
http://zedomax.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/ … ing-light.jpg opisu nie mam niestety ;/
EDIT: OPis
http://blog.blazingangles.net/soapbox/2011/03/diy-r … -optical.html
ciekawa sprawa ;d
Ostatnio edytowany przez giegiel (2011-08-21 14:54:36)
winnetou, normalnie kocham Cię za to zdjęcie, jest pro!
carbon fiber??, chyba optic fiber ring
Czyżby przyszła pora na pobudkę z letniego snu?...
Ciężkie chmury nad ciągle uziemionym:
Aniu a co na to azhag ?? :>
A azhag idzie po dubeltówkę.
Co niektórzy będą wyć.... do księżyca :D
I to cienkim głosem. Jeśli dobrze wceluję. ]:>
heh, dopiero teraz kapnąłem się dlaczego idzie po dubeltówkę - azhag, to normalne, przynajmniej wiesz, że Trin prawdziwą kobietą jest, pod tą powłoką informatyczną :]
gdzie to taki wrak stoji?
fajne, troche u dolu brakuje.
Pink zbieraj dupsko bo ja na razie przyziemiony robotowaniem na jaiś dłuższy (2-3 dniowy) wypad. To poszperamy za gratami. Z tego co wiem to w twojej okolicy, jeżeli można to tak nazwać jest kilka ciekawych jednostek już nie pływających.
tysz szuflada
widok na L.T. od północnej strony porą bardzo jesienną
nie spotkalem sie z wrakami, wiem ze sa jakes zatopione u-boty i lusitania nie daleko old head.
Ale zapraszam w moje okolice.
czy ja tam widze flagi mojego bosmana :D
To taki ogień jest? Z czego to się pali, bo normalnie to takiego nie uzyskasz.
Rozpylone paliwo (nafta, benzyna, ...)
@BiExi - dzięki.
Co do ognia to na "trójnóg" gdzie jedno "ramie" było pochodnią rzucano miał bursztynowy (m.in. stąd tytuł amber == bursztyn ;) ) Co doleciało do wroga to go paliło. Ale jak widać na fotce 2 i 3 czasami wiatr w oczy wieje ;) Ale co doleciało do przeciwnika to siało strach i zniszczenie - fotki 4-6.
Fotki są z Wolina z festiwalu słowian i wikingów. Armia Jomsborga (ci z tarczami i potem podpaleni czyli nasi obrońcy) kontra armia najeźdźców - czyli wikingowie i spółka. Ogólnie impreza przednia i polecam każdemu. Za rok też zamierzam tam być ;)
Ostatnio edytowany przez winnetou (2011-08-30 11:53:14)
winnetou napisał(-a):
Co do ognia to na "trójnóg" gdzie jedno "ramie" było pochodnią rzucano miał bursztynowy (m.in. stąd tytuł ambet == bursztyn ;) )
Eee, że co? :D
Też coś dla was przygotowałem. Mam tylko taką nadzieję, że kiedyś uda mi się tam zastać złote słońce a nie szarość dnia....
Bardzo ładne miejsce, może kiedyś sam się tam wybiorę ;)
Bodzio zbieraj zadek, małżonkę pod pachę i wpadajcie :) Ta miejscówka wymaga tak na oko 2 dni chodzenia, a jak dodać fotogracenie to tak z tydzień :P
kolejna migawka z tego miejsca:
ale to w Polsce jest? Paciocha powiedz choć raz gdzie to jest, co jest na zdjęciach.
@down: GPS traci zasięg tylko w miejscach, gdzie nie dochodzi sygnał z LEO (czy jakoś tak) czyli na jakiś za.. jak bieguny (acz tam musi dojść) czy jak który satelita padnie - gadaj gdzie to jest :D Bodzio, Ty chyba wiesz
Ostatnio edytowany przez paoolo (2011-08-29 10:34:45)