Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam,
Dostałem takowe cudo z tematu w celu odzyskania kontaktów. Niestety Nokia PC Suite krzyczy, że telefon podłączony jest w niekompatybilnym trybie USB. Chciałbym zmienić tryb USB, ale bez wyświetlacza jest trochę ciężko ;-)
Czy któryś z kolegów dysponuje takim telefonem i byłby uprzejmy podać mi kombinację klawiszy dzięki której przestawię ten tryb na kompatybilny z PC Suite?
Witam,
Nie lepiej, kupić uszkodzonego np. płyta główna na allegro i zamontować ten LCD w tym modelu jest łatwo zmienić wyświetlacz,
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
Nie. Nie chcę nic kupować - chcę tylko odzyskać kontakty.
Zresztą już sobie poradziłem - poklikałem, klikałem klikałem i w końcu załapało ;-)
pasqdnik napisał(-a):
Zresztą już sobie poradziłem - poklikałem, klikałem klikałem i w końcu załapało ;-)
Świetna solucja dla kogoś kto tu trafi z takim samym problemem ;) :)
ba10 napisał(-a):
pasqdnik napisał(-a):
Świetna solucja dla kogoś kto tu trafi z takim samym problemem ;) :)
Co będę kłamał? ;-) Pierwszy raz miałem ten telefon w ręce. Nie znałem menu i klawiszologii na pamięć. Na innym forum podpowiedziano mi, że po podłączeniu kabla, na wyświetlaczu wyskoczy menu wyboru w jakim trybie go obsłużyć. Więc wpinałem i wypinałem kabel, klikałem jak szatan i w końcu załapało.
Ostatnio edytowany przez pasqdnik (2011-08-09 17:08:26)
A to nie jest jakoś tak, że jak wpinasz do komputera, to w Nokii masz 3 możliwości:
- cośtam
- PC Suite
- Magazyn danych
I wybierasz?
Fervi
No tego nie wiedziałem, a z racji rozbitego wyświetlacza - nie widziałem.