Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam,
Jakiś czas mam ten problem co w temacie. Na wszystkich przeglądarkach i tylko z wrzuty (no i smog'a ale to to samo)... Jak ściągnę filmik jest ok. YT działa ok. Miał ktoś podobny problem?
Ostatnio edytowany przez P@blo (2011-05-27 18:56:49)
Prostsze rozwiazanie poprzez patchowanie binarki flasha:
http://aptosid.com/index.php?name=PNphpBB2&file … p;p=8505#8505
Dzięki wielkie... Patchowanie pomogło :) Bo to pierwsze to napotkałem taki bład
root@blo:/home/p/Desktop/FLASH# gcc -O2 -c linusmemcpy.c root@blo:/home/p/Desktop/FLASH# ls linusmemcpy.c linusmemcpy.o root@blo:/home/p/Desktop/FLASH# ld -G linusmemcpy.o -o linusmemcpy.so root@blo:/home/p/Desktop/FLASH# ls -l razem 12 -rw-r--r-- 1 p p 366 05-27 18:40 linusmemcpy.c -rw-r--r-- 1 root root 1224 05-27 18:41 linusmemcpy.o -rwxr-xr-x 1 root root 2013 05-27 18:42 linusmemcpy.so root@blo:/home/p/Desktop/FLASH# cp linusmemcpy.so /usr/lib64 root@blo:/home/p/Desktop/FLASH# chcon --reference=/lib64/libc.so.6 /usr/lib64/linusmemcpy.so chcon: nie udało się odczytać kontekstu bezpieczeństwa `/lib64/libc.so.6': Operacja nie obsługiwana
Wielkie dzięki za pomoc :)
Ostatnio edytowany przez P@blo (2011-05-27 18:56:25)
Szczerze mówiąc nie sprawdzałem nigdy tego pierwszego. U mnie omawiany problem po prostu nie występuje. :)