Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
no no no :)
skóra za bardzo czerwona, albo mój monitor nie wyrabia - ale stary już jest (w robocie) - zobaczę jak będzie wyglądało na lapku w domu
winnetou sprzedał panne dla ujęcia :P (tak tak wiem wiem nie Twoja Ty sie nie hajtasz :P)
@Rumi - to się nazywa poświęcenie :P
fajne - pozytywne bardzo, dawaj to w B&W, nie bedzie tak widac tego tla na niby ceglanego.
toć właśnie specjalnie na tym pseudoceglanym tle były robione :P Ale pokombinuje jeszcze po robocie z kolorkami
Te Indianin ty się w studio bawisz? I dopiero teraz się chwalisz? "W twarz chcesz?" i to do tego "w poście" ..... koniec cytatów słynnych polskich dialogów, no moje gratulacje
@Paciocha nie bawię się. Miałem możliwość (i być może rozwinie się to w dłuższą współprace) to skorzystałem ;) W tym momencie poszukuję modelek i modeli :P trzeba się będzie przejść do baru z aparatem i zgarnąć kilka numerów :P
A tak poza tym to nie rozmywać tylko komentować zdjęcia :P Tylko zdjęcia/ujęcia/momenty a nie modelkę/modela :P
Ostatnio edytowany przez winnetou (2011-04-05 16:36:10)
@winnetou: bajer :D
Ostatnią okazją do takich zdjęć miałem... na studniówce - niedopały wyszły, bo pierwszy raz z lampą (taką wystarczająco potężną), ale: na kliszy :] Kurde kiedy to było, mnie już oczko na karku od jakiegoś czasu strzeliło, chlip. Stary się robię :]
Ostatnio edytowany przez paoolo (2011-04-05 19:11:05)
Wniosek, kończy mi się monitor, no ale ma już pewnie z 15 lat. Strasznie czerwona skóra na nim była, w domu ok
Bodzio napisał(-a):
Strasznie czerwona skóra na nim była, w domu ok
Nie dziwota, wszakże Winnetou czerwonoskórym był. ;)
Dwa zdjęcia z okolic Nowicy i Odernego. Troszkę inne niż zwykle robię.
Nowica
Oderne
pink: specjalnie dla Ciebie:
azhag napisał(-a):
Nie dziwota, wszakże Winnetou czerwonoskórym był. ;)
Ale, że co? Jak to był czerwonoskórym? To znaczy, że wypłowiał ?
intensywność kolorytu cery jest proporcjonalna do ilości wypitej wody ognistej ;)
Ostatnio edytowany przez Trin (2011-04-06 14:47:28)
Dziś dwie chałupy z Odernego. Podobno można je kupić :)
Bodzio, po ile?
Chałupy ... "welkom tu" ;] a te wcześniejsze to na śłupy wysokiego napięcia Bodzio się wspinałeś czy jak:P
Paciocha napisał(-a):
Chałupy ... "welkom tu" ;] a te wcześniejsze to na śłupy wysokiego napięcia Bodzio się wspinałeś czy jak:P
Dlatego napisałem, że nietypowo jak na mnie.
Manualny obiektyw Opteco 135 mm, a widok to przeciwległe zbocze. Piszę że nietypowe, bo zazwyczaj robiłem szerokim na 9 mm, a tu użyłem krótkie tele. A dolina między górkami jest zarąbista :)
Cała powyższa seria jest tym obiektywem robiona.
torrentow napisał(-a):
Bodzio, po ile?
Bodzio napisał(-a):
Dziś dwie chałupy z Odernego. Podobno można je kupić :)
Jak chcesz, mogę popytać
Widok z Nowicy na Skwirtne (fajne mamy nazwy wiosek) :)
myslalem ze to zart,
http://www.adverts.ie/digital-cameras/sony-digital- … elcome/534534
ktos chcial kupic aparat do 500zł ;-)
pink napisał(-a):
myslalem ze to zart,
http://www.adverts.ie/digital-cameras/sony-digital- … elcome/534534
ktos chcial kupic aparat do 500zł ;-)
To coś zapisuje na floppy. Gdzie ja znajdę teraz taki czytnik kart pamięci :P (oczywiście na strychu się znajdzie :)
http://www.treehugger.com/files/2010/11/africas-agbogbloshe-market.php
tutaj, to jest wlasnie ten eko-recykling WEEE
@ iwo
jest sigma 150 pod Pentaxa
http://fotozakupy.pl/obiektyw/sigma-150mm-f2-8-ex-d … o,14172s,382d
@Bodzio - nie ma to jak obniżka VATu, ceny od ręki lecą w dół ;]
Pozostaje seconhand
winnetou napisał(-a):
@Bodzio - nie ma to jak obniżka VATu, ceny od ręki lecą w dół ;]
Pozostaje seconhand
ale dostawa gratis ;D