Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Nawet się uśmiechnął do zdjęcia :)
Czemu nie patrzy prosto w obiektyw? :D aż mi klawisze odpadły, ale zdążyłem wyhamować żuchwę, gdy tego ważnego elementu nie było ;)
Jako dziecko, mieszkałem w Bieszczadach - w Rzepedzi koło Komańczy. I zawsze myślałem, że pomnik Świerczewskiego był / jest w Baligrodzie.
Poniżej prawda - wieś Jabłonka i rzeczony pomnik. Podobno jedyny jaki w kraju pozostał. Kiedyś był drugi w Poznaniu, ale już dawno go nie ma.
ps. kiedy będzie latooooo !!!!
Jeśłi Komańcza to obowiązkowo Jeziorka Duszatyńskie i Chryszczata a jeśli Baligród to baza studencka Łopienka.
Bodzio napisał(-a):
Jako dziecko, mieszkałem w Bieszczadach - w Rzepedzi koło Komańczy. I zawsze myślałem, że pomnik Świerczewskiego był / jest w Baligrodzie.
Poniżej prawda - wieś Jabłonka i rzeczony pomnik. Podobno jedyny jaki w kraju pozostał. Kiedyś był drugi w Poznaniu, ale już dawno go nie ma.
Pomnik jak pomnik, to akurat był bardzo "zasłużony" generał.
Szkoda pomnika w Zabrzu, już nie ma ani jednego miejsca, które pieski mogą patriotycznie obsiusiać.
Został jeszcze Pstrowski, ale to był uczciwy chłop.
I nikt nie chciałby od takiego dostać w papę, na tym świecie, czy gdzie indziej ;)))
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2011-02-26 00:31:32)
@Yampress: good job :D to jest to :)
Taka sobie pamiątka z Kościeliskiej
Bodzio taka sobie? khmm... zdjęcie zdjęciem, ale miejsce niesamowite
Kościeliska... dawno mnie tam nie było...
Pogoda miodzio, słoneczko :)
Wybrałem się na foty. Miałem ochotę na orły i myszaki. Wieś Owczary, a właściwie kilka kilometrów za wsią.
Zadupie totalne. Jakieś 15 km od cywilizacji, jakieś 7 km od najbliższego zasięgu komórki.
I tam mi zdechło auto :(
Do najbliższej chałupy drwali ok. 2 km. więc lezę. Po drodze kilka fotek :)
Muszę przyznać, że dobrzy tam są ludzie. Odpalili traktor, wróciliśmy i... auto samo odpaliło :)
W środku, po lewej troszeczkę cienia zostało, ale i tak mi się podoba :)
Co ona niesie w dziobie??
Fotograf ze mnie żaden (do tego nie wszystkie zdjęcia są moje, część wykonała moja Piękna która jest tutaj również uwieczniona ;)) , ale...
Ojców 12-03-2011
Byłem tam wszędzie, i pewnie jeszcze raz pojadę :)
Z jaskini wierzchowskiej to chyba coś wrzucałem.
ps. ładną masz niunię :)
Potwierdzam, niunia pierwsza klasa :)
+10 do gustu :P
Bodzio napisał(-a):
Byłem tam wszędzie, i pewnie jeszcze raz pojadę :)
ps. ładną masz niunię :)
Jakbyś się zabierał, daj znać, po drodze będziesz miał do mnie :) BTW musiałem dokładnie przejrzeć zdjęcia by szczaić o co cho z niunią.. bo tego określenia jeszczem nie spotkał :]
BTW jak dobrze pamiętam milyges miał/ma posturę takiej średniej zamrażarki, także komplementarnie pasują do się :]
Ostatnio edytowany przez paoolo (2011-03-17 00:47:09)
No ja nie wiem, ale za tą średnią zamrażarkę, to przynajmniej shella bym mu cofnęła milyges ;)
Ależ ta nasza filigranowa zamrażareczka wredna jest ;)