Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
czy może ktoś zna 4 wejściowa (najlepiej 768x576@25kl/s na każde wejście) kartę DVR z sprzętowa kompresja działającą pod linuxem dostępna w PL ... mnie jedynie po długich poszukiwaniach udało się trafić na http://www.bluecherrydvr.com/products/ (ale niestety dostępne tylko w US) ... wiem ze trafiaja się tunery z koderem mpeg, ale coś co ma więcej wejść?
Nie pamietam jak dziala enkoder (mpeg2) na hauppauge ale chyba dalo sie do niego wyslac sterumien i odebrac, ale problem w tym ze tutaj potrzeba 4 enkoderow.
Sorry że się tak podpinam pod temat ale...
@qluk:
Dobrze zrozumiałem? Sugerujesz że do encodera w moim PVR-150 można wysłać strumień z innego urządzenia i on go skompresuje? Jeżeli tak - masz może jakiś how-to do tego? Kiedyś jak szukałem znaleźć nie mogłem. Byłbym wdzięczny za info.
Dawno temu mialem zrobić instalecja CATV jednak nie doszlo do skutku, poszukam gdzies materialow z tego i jesli rzeczywiscie dobrze pamietam to w nich gdzies powinno byc jak tego sie dokonuje.