Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2011-02-12 10:51:11

djjanek - Użytkownik

djjanek
Użytkownik
Serwis

Biblioteka z dobrym działem IT - Warszawa

Mam pytanie czy zna ktoś może dobrą bibliotekę w warszawie aby jako zwykły człowiek można było wypożyczyć książki związane z IT.

Politechnika - tylko dla studentów
Biblioteka Narodowa - tylko czytelnia
UW - brak dobrych książek

#2  2011-02-12 13:56:22

azhag - Admin łajza

azhag
Admin łajza

Re: Biblioteka z dobrym działem IT - Warszawa

djjanek napisał(-a):

UW - brak dobrych książek

Serio? Znajomy nie narzeka (choć czasami jest kolejka do jakiegoś tytułu). Pisząc „UW” masz na myśli bibliotekę wydziałową czy BUW?

Błogosławieni, którzy czynią FAQ.
opencaching :: debian sources.list :: coś jakby blog :: polski portal debiana :: linux user #403712

#3  2011-02-12 15:03:14

bercik - Moderator Mamut

bercik
Moderator Mamut
Serwis

z wiekszych niewymienionych jest jeszcze miejska na Koszykowej ... ale nie wiem co tam maja ...

"Wszyscy wiedzą, że czegoś zrobić nie można. Ale przypadkowo znajduje się jakiś nieuk, który tego nie wie. I on właśnie robi odkrycie." (A.Einstein)

#4  2011-02-12 20:15:14

KarolOssowski - Użytkownik

KarolOssowski
Użytkownik

na koszykowej - niewiele i same starocie ale można wypożyczać o ile jesteś zameldowany na terenie woj. mazowieckiego (lub znasz kogoś kto jest i pozwoli wyrobić tam sobie karte). natomiast nie zgodze się co do BUWu. w samym "wolnym dostępie" jest sporo ciekawych pozycji, ale fakt - niestudenci nie mogą wypożyczać.

Stopka forum