Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Paciocha napisał(-a):
Morskich Opowieści ciąg dalszy
Jak już zlinczujecie... to ja tak słówko: czasami za obrazem chowa się historia, którą zna jedynie twórca ujęcia zna. Staram się powoli lecz dyskretnie odsłonić dalszy ciąg, może nie umiejętnie. Uczę się...
Pozdrawiajki wszystkim
Tym tekstem tracisz i to dużo. Zachowujesz sie teraz jak tzw. artysta sztuki nowoczesnej. skoro widz nie rozumie ze kupa w sloiku ma sens to jest tepym .... i niegodnym tak gornolotnej sztuki.
Pokazujac obraz ma on sam sie bronic a nie dopowiadac do niego historie.
Trin napisał(-a):
... Myślałam o UK, Irlandii, Nowym Yorku, Nowej Zelandii czy czymś takim. Za młodu będę kobietą sukcesu a na starość osiądę w drewnianym domku i będę robiła na drutach.
Samotność tylko kiedy jest źle, tak to muszę żyć wśród ludzi bo zwariuję.
Tak mi się od razu "Nieśmiertelny" skojarzył. Ale to Szkocja była, tam rzeczywiście o lasy trudno. Sa, ale...
Chodziło mi o to, że nawet ja jestem świadom "niedociągnięcia" tego ujęcia. Samo w sobie jest moim zdaniem takie sobie.... ale mam nadzieję, że historia jaka będzie przedstawiona dalej wyjaśni dlaczego jest ono jakie jest.
sztuka nowoczesna :D
Ostatnio edytowany przez Yampress (2010-12-05 13:06:50)
Jaka fajna, sprawna przerzutka :P Szukam takiej, bo moja potrafi wyciągnąć kopyta do góry kołami.
Heliosik widzę pracuje :)
Ja w jednym rowerze złamałem przerzutkę, teraz muszę jeździć takim rzęchem...
(tak, wiem, że wystarczy podskoczyć do sklepu rowerego ;))
Morskich Opowieści ciąg dalszy:
py.sy. Przestańcie już psuć rowerki bo mój od samego myślenia o tym się rozsypuje ;]
Kuba,
czy to jest Giant’s Causeway - Grobla Olbrzyma ? - Jestem tego na 99,99% pewien :)
Daj to w kolorze i na długim czasie z rozmazianym morzem.
to tania przerzutka nie ma co się podniecać, z roweru jednego domowników
Bodzio te kamyczki są na tyle charakterystyczne, że za bardzo nie da się pomylić. Niewiele jest miejsc na świecie z taką "mineralizacją" czy jak to tam nazwać. Aczkolwiek te na Islandii bardzo mnie kuszą. Niestety nie przebywam w pobliżu by spełnić twoją zachciankę, może kiedyś jeszcze to miejsce odwiedzę z zamiarem skupienia się na fotografii, aczkolwiek to miejsce jest chyba tak już przemielone, że z niczym nowym nie wyskoczę ;]
Morskich niekończące się Opowieści :
1.
2.
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2010-12-08 11:33:06)
Paciocha: czemu nie zrobiłeś np. tryptyka z tego?
Ostatnie ma węższy zakres niż przedostatnie, wyglada jakby mdłe.
Jak się ma ułamek sekundy między ujęciami... które przy ruchomym celu zmieniają się radykalnie :P ciężko jest utrzymać ten sam poziom naświetlenia. (buahahahaha ale się tłumaczę, jak winny ;] )
@Paciocha ->zajefajne foty. Jak nie lubie czarno-białych tak te mi sie podobają. ukazują chwilowy dramatyzm fali
czarno białe są smutne ale trzeba na nie paczec i myslec dlatego sa takie cool w pytę nie dla psa kiełbasa ot tyle
Co jest smutnego w fotografii czarno białej?
czerń jest smutna
zrób sepię
...
powiedz dlaczego nie mogę widzieć błękitu morza i grozy chmur ??
Bodzio bo fotografia czarno-biała nie jest w stanie odwzorować kolorów ;]
Katowania ciąg dalszy:
czarny bialy i cala masa odcieni szarosci
@Paciocha myśle powaznie nad tymi fotkami czarnobiałymi musze je komuś przedstawić być moze jakis pomysł śię wykludzi
O co bangla chciałbym jakos fotę umiescić do mojej kapeli w której gram no wiez jako okładkę
Dam znać dopiero w styczniu na mejla private
Obecnie jestem strasznie zagalopowany
Akurat pasuje czarnobiałe do naszej muzy
EDIT
ta fota powyżej zabija wszystko no bez loda ale okej
Ostatnio edytowany przez Ryszard (2010-12-09 21:10:50)
Rychu Znaczy że tobie się podobają? A chłopaki za tą szarość chcą mnie zlinczować... :P
nie jestem do końca pewien, ale chyba jedno z ostatnich....
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2010-12-10 12:11:25)
Pytanko: masz je w kolorze? Jak tak to, proszę wrzuć :) np. to to jak fotografowałeś musiałeś mieć wyczes słońce i niesłychanie fajny błękit nieba, oraz genialne ton na kamieniach - będą żywsze jak będzie kolor :) Ano i jeszcze coś co będzie bardziej widać w kolorze: chmury :)
Ostatnio edytowany przez paoolo (2010-12-10 14:33:56)
Hmm ale rozpietosc mozesz w postprocesingu poprawic na krzywych...
ja nie umiem, nie wiem nie znam się.... postgdzieco?
Uspakajamy ciut klimaty
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2010-12-11 18:29:58)