Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wątek Zamknięty
No i milyges poruszyl najwaniejszy aspekt. Bo to nie tylko forum ale i portal stad nie widze sensownosci migracji "bo tak".
Co do zapytan... No moze i na P 100 to jest problem ale tak dlugo jak dug ma nadmiarowosc mocy nie robi to duzego problemu, po drugie nie jest to jakas powazna roznica.
Zalaczniki? Nie ma takiej potrzeby.
Migrację DUG-a i FluxboxPL.org planowałem już dawno. Ale wszystko jest przeciwko mnie ostatnio.
a po kiego licha ruszac cos, jak dziala poprawnie, po drugie podczas przenosin moze wystapic roznorakie problemy i kto je ma rozwiazywac? , a po trzecie cala ekipa DUGa musiala by na nowo z.........c, zeby polaczyc forum z portalem i po co? po to zeby o 0,000001 forum przyspieszylo? no chyba nie o to chodzi. a tak poza tym sa rozne priorytety w zyciu. jezeli ktos ma zapal i zamiar przenosic forum to niech wlozy tyle pracy ile NASZA ekipa wlozyla i podesle swoja prace Administratorowi do testow to w tedy mona sie zastanowic a tak poza tym ten watek uwazan za jakis dziwny wymysl kogos kto chce na sile zmienic "swiat" na lepszy.
Nie denerwuj się jezoo. Chyba wiesz jak się robi migracje ;)
tak wiem, i wiem ile trzeba pracy czasami wlozyc, zeby wszystko dzialalo tak jak nalezy
panowie drodzy, myślę że dyskusja jest bezcelowa. O tym czy będzie migracja czy nie decyduje zespół administracji. I nikt ani nic nie sprawi że będzie to wcześniej lub później, na ten lub inny silnik.
Bodzio napisał(-a):
I nikt ani nic nie sprawi że będzie to (...) ten lub inny silnik.
Owszem, sprawi ktoś — ja. ;)
Lub Wredotka. ]:>
:))
Wątek Zamknięty