Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mielno i okolice + Szczecin
Uploaded with ImageShack.us
Proszę robić backupy serka ;)
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-09-24 21:14:07)
Przyjemne i nie banalne ujęcia.
Wpadły mi w oko:
pompa
piwo :P
ryby (mniam)
Bodzio napisał(-a):
Przyjemne i nie banalne ujęcia.
Wpadły mi w oko:
pompa
piwo :P
ryby (mniam)
A rozkosz, gdy sam Mistrz pochwali :)
Tym razem miałem trochę czasu, więc poczytałem instrukcję. W efekcie starałem się robić zdjęcia z manuala i od razu oglądać histogramy. Sporo zdjęć napsułem ale odsetek dobrych (moim zdaniem) jest już niezły :)
Teraz wrażenia dla zmysłu smaku :)
Pierwsza i druga wyprawa na grzyby:
Grzybki wywalam, bo grzyby ładniejsze niż zdjęcia ...
Mam zgryza, czy jechać jutro po raz trzeci...
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-09-26 16:06:59)
Za tego mistrza zabiję :)
Ja dziś takiego pajączka, spodobał mi się bo GO płytka była, a on na tych nogach tak wysoko... :)
o ja pierdziele...
o kurcze
o ku....
:DDDD
za dużo tych zdjec dajesz w jednym poście .. za dużo ich wszystkich na jednej stronie
pink napisał(-a):
http://translate.google.pl/translate?prev=hp&hl=pl&js=y&u=http://www.exemode.com/yashica/dc/f521.html&sl=auto&tl=pl&history_state0=
za 100eurosow mozna kupic.
sorrrrry mialo byc edytuj a nie cytuj.
Ostatnio edytowany przez pink (2010-09-24 22:36:50)
@ippo76 numeruj fotki jak wstawiasz taką ilość. Będzie łatwiej się odnosić do konkretnych numerów :D
@ippo76: jejciu mać, o jeju, o jeźwa, o juck, te zdjęcia morza i chmur aż wbijają w krzesło (bo akurat na nim siedzę) zwłaszcza te z filtrami, np. z sepią oraz czarno-białe wykonanie, aż się ambicje w głowie chędożą :) A i Szczecin też jest, te schody przy moim pobycie były.. oblężone i scena i koncert i blisko setka różnych łupinek małych i dużych, jachtów aż po żaglowce/rejowce/tankowce ;P jak niemieckiej produkcji, skradziony przez Rosjan Sedov :)
Dzisiaj tylko jeden ślimaczek. Postrzygło mnie w karku i nie mogłem się czołgać w trawie :)
No więc..tyle mogę powiedzieć. Raz ktoś latał z aparatem za mną a nie ja za kimś.
Ostatnio edytowany przez Trin (2010-10-01 12:46:18)
Byłem na chrzcinach dzisiaj. Młodzi małżonkowie widocznie źle gadali z księdzem bo nie pozwolił robić foto w kościele. Nawiasem mówiąc - nikomu z 9 chrzczonych dzieci :)
Szczęśliwy tata :)
mama
mama i dzidziuś :)
Teściowa :)
Ps. Rumi, kiedy jakaś kobieta tu zagości ?? :)
Bodzio sigma czy helios?? ;>
Dołożyłem jeszcze teściową :P
Sigma 30/1.4 @ 1.4
I tak wolę heliosa :P
Ja też, ale to jest chwila i nie ma czasu na zabawę. Helios daje fajnieszy bokeh.
tak chciałem się pochwalić jakie fajne zdjęcia robi moja Mama ;)
http://galeria.interia.pl/praca,w_id,970086,chwila+wytchnienia..
pozdrawiam
Twoja Mama jest tu zarejestrowana. Dlaczego tak mało - prawie nic nie wrzuca ?
Bodzio napisał(-a):
Twoja Mama jest tu zarejestrowana. Dlaczego tak mało - prawie nic nie wrzuca ?
w sumie nie wiem - może się wstydzi...? ;)
jutro pogadam i nawrócę
a poza tym, nie ma Debiana, ale Kubuntu - pewnie dlatego :P
Bodzio napisał(-a):
Ps. Rumi, kiedy jakaś kobieta tu zagości ?? :)
oj nie mam ostatnio samochodu do dyspozycji za dnia (a wiadomo Olkowi trza światła) a o 19 już jest noc niestety więc nie zanosi się .. dziś chciałem użytek zrobić z zd 14-54 i jakiego widoczka zapodać z rana przy wschodzie ale pogoda nei pozwoliła.. lało strasznie