Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam.
Może ktoś się orientuje:)
Poszukuje nokii, najlepiej tak cienkiej na jak nokia 5310 9,9mm. Chciałbym aby była z symbianem i aby beteria trzyłamałą długo. Jest coś takiego w świecie? Tak do 400 zł max :)
Morze ni jest to odpowieć na Twoje typanie, ale mam N73 i:
a) bateria trzyma krótko
b) jest gruba
Ale kosztowała mie 40 zł, czyli może być?
PS. czerowne wenżyki zamieżone
ktury mi poprawiau ortografjem?
Ostatnio edytowany przez ethanak (2010-07-31 20:48:36)
E-52 - spełnia wszystkie warunki, za wyjątkiem ceny. Chyba że w promocji w sieci
Jw. E52. Bardzo fajnie mi się z nią pracowało (chociaż pracowałem tylko 2tyg)
Ta E52 była by w sam raz, ale cena ponad 800 toż to mi się nie kalkuluje jak za telefon :)
Rozumiem, że zależy Ci na symbianie (choć nie rozumiem dlaczego)? Jeśli chcesz telefon do dzwonienia, to omijaj nokię z symbianem - ten system tak zamula, że odechciewa się wszystkiego.
Poza tym, nokia wykończyła nav4all więc kij jej w szprychy...
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-08-01 11:36:01)
ippo - mój symbian nie zamula, naprawdę chodzi wyśmienicie. Choć z drugiej strony, mój następny telefon to HTC Desire z Androidem.
Ja mam e 50 -straszny badziew, poza tym przeglądarka jest niestabilna i się wywala. Dlatego, jeśli nie zależy mu na symbianie, to nie ma sensu się w niego pchać. Chyba że symbian jest głównym kryterium..
ippo76 napisał(-a):
Ja mam e 50 -straszny badziew, poza tym przeglądarka jest niestabilna i się wywala. Dlatego, jeśli nie zależy mu na symbianie, to nie ma sensu się w niego pchać. Chyba że symbian jest głównym kryterium..
zainstaluj operę mobile. Może jej nie lubisz, ale przekonasz się co to stabilna przeglądarka.
Swoją drogą, te smartfony mają ciut za mały ekran.
Obecnie używam opery i raz czy dwa się wywaliła (ale w ciągu roku to niewiele). Ma ona jednak sporą wadę - nie obsługuje w pełni javascriptu, więc nie można sobie popisać na chatboksie ;)
A smartfony to dla mnie ślepa uliczka ewolucji - do dzwonienia wystarczy telefon, do innych funkcji - netbook.
Koniec OT
kodzik napisał(-a):
Jw. E52. Bardzo fajnie mi się z nią pracowało (chociaż pracowałem tylko 2tyg)
Lekko kiepska obudowa, łatwo uszkodzić. Ze swojej strony e51 polecam.
mati75 napisał(-a):
Lekko kiepska obudowa, łatwo uszkodzić. Ze swojej strony e51 polecam.
ja mam E51, żona E52. Faktycznie wygląda na to że solidniejsza jest 51-ka - ma stalową obudowę. E52 ma obudowę z tytanu, stąd wrażenie lekkości i kruchości.
Ale w pierwszym wątku warunkiem była też bateria, i tu E52 bije konkurencję na łeb. Żona wprawdzie tylko gada, ale dużo i trzyma DWA tygodnie. Nie przesadzam.
A moja E51 tylko 2 dni :/
stepien86 napisał(-a):
A moja E51 tylko 2 dni :/
moja 3 - 4
Bodzio napisał(-a):
... Żona wprawdzie tylko gada, ale dużo i trzyma DWA tygodnie. Nie przesadzam.
Co ona ma w niej aku od fiata ?;) Ile to jest dużo ?
ok 1200 minut miesięcznie. Aku tam jest dwa razy większe (rozmiarowo) niż w mojej E51
Bodzio napisał(-a):
ok 1200 minut miesięcznie. Aku tam jest dwa razy większe (rozmiarowo) niż w mojej E51
Kurde, to się z mojego paścia muszę przerzucić. Dzięki za info:)