Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
ja bym sobie wolał w drzwiach ścisnąć
Bodzio napisał(-a):
ja bym sobie wolał w drzwiach ścisnąć
jak ta Bodzio bpoje z ksiegowa?
jak pamiętasz ostatnio padł old.dug. Wymuszam klimatyzator. Jak na razie pewne na 90 %
Był płacz jak przez dwa ni netu nie mieli, a my z Biexi mielimy radochę.
Całe dwa dni abstynencji od naszej klasy? Ja się dziwię, że jeszcze nie masz klimy ;)
nasza klasa przestała być modna :P
coraz lepiej, dobry kadr - tak trzymac.
dobry :]
się umie :P pstrykać ]:->
Ostatnio edytowany przez Yampress (2010-06-17 22:31:33)
ej a to nieostre :P
statywu brak, z ręki robione było
taa bez statywu..... 40s w ręce się jakoś nie da. parapet + pudełko od Olka +autowyzwalacz + brak dokladnego ustawienia ostrosci (recznego) autofokus licho właśnie ustawił F11 :P
przysłona dobra czego nie można powiedzieć o samym sposobie wykonania zdjęcia i kadrze :P
Ostatnio edytowany przez Rumi (2010-06-18 15:14:53)
co wy macie z tymi olkami, ten format 3:4 mnie drazni taki nie fotograficzny jakis.];-)
ja to bym przerabial na 15:10 kazde.
pink napisał(-a):
co wy macie z tymi olkami, ten format 3:4 mnie drazni taki nie fotograficzny jakis.];-)
ja to bym przerabial na 15:10 kazde.
no lekko pojechałeś :(
prosiłem aby nie było wycieczek sprzętowych.
a gdziezby znowu jakies tam wycieczki sprzetowe, tylko zastanawiajace jest ze kolejna osoba na forum przyznaje sie do olka czyzby jakis lobbing, moze warto by po lobbowac na kozysc innych systemow.
Moze sie pochwale przy okazji ze udalo mi sie ostatnio zakupic za 100eurosow nikkora 70-210 wersje D, w idealnym stanie.
no i jeszcze jako ciekawostka - moze ktos sie wybiera na zakupy do irlandii recesja jest ludzie sie pozbywaja sprzetu.
http://www.adverts.ie/197/digital-cameras/
tak dla porownania ile jest ofert do systemow nikon i canon a ile do olympus, nawet system pentax mozna latwiej i taniej rozbudowac niz olympus, dobrze sie zastanowcie zanim nastepny sie skusi na olka.
Ostatnio edytowany przez pink (2010-06-19 12:14:38)
wieczorek gratka w dziale foto. Na razie próbka
to auto to na jakies weselisko? szkoda że tylko ryjek
hehe, nie weselisko - raczej retro.
Przyjechali do Gorlic Słowacy z Badejova i Preszova, i przywieźli starocie. Nie będę robił miniaturek, będą wrzucał po trochu aby zaostrzyć apetyt :)
Pozdrawiam
będą wrzucał po trochu aby zaostrzyć apetyt :)
świnia :P
no własnie u nas takie retro-auta często sa wynajmowane do ślubów
No to zaczynamy :)
próbka na początku, a teraz całe
i z tyłu
i w środku
a teraz słynna czeska Tatra
i z tyłu
warto patrzeć, kurcze młodość mi się przypomniała. Coś na ten temat potem napiszę.
@ azhag - fakt, jestem parszywa obrzydliwa świnia :)) - ale czy nie fajnie jest czekać ... ?
no, lubię Was troszkę :)
Jak Czesi i Słowacy to i nie powinno zabraknąć ceskiej skodawki :-)
Bodzio: starą octavię masz sfotografowaną, albo późniejsze 100-tki lub 105-tki ? :D
Czekam z niecierpliwością :) na więcej foto :)