Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
właśnie dostałem odpowiedź na wysłane przezemnie CV i jak dla mnie BOMBA :!:
brzmi całkiem nieźle, zobaczcie http://integra.one.pl/~jasiu/praca/
oby się udało drapnąć tą fuche :D
ulala rozumiem twoja radość ale nie mogłes w tamtym temacie pisać tylko nowy zakładać ??
chyba byłbym wówczas niezauważony, ale spox, jak sie da to można tam przenieśc
BTW: Mmmm .... ale się rozmażyłem: kawa, ciacho, szum wiatraków i konsola - czy można chcieć więcej ?? :D
Fajna praca. Powodzenia na rozmowie. Ale już zaprosili na rozmowe, to sukces.
Pozdro.
Hehe powiem Wam ze ja jak wyslalem CV do 2 firm i o dziwo napisalem w nim prawde a w ogloszeniu oczekiwali czegos wiecej niz ja umiem(ale zawsze wymagaja wiecej niz potzrebuja)to i tak do mnie 2 ray oddzwonili i zaprosili na rozmowe ale juz przez telefon zapodalem im informacje ze jestem studentem wiec podziekowali a wirmy tez byly full wypasione.
Rowniez zycze powodzenia.
To dobry plan jest. W połoaiwe roku tez zaczne cv rozsyłac. Studia sie niedługo konczą ( :-( )i trzeba bedzie czegoś poszuakać.
Ja bym na Twoim miejscu na razie nie rozsylal bo sie jeszce zrażą i potem jak naprawde bedziesz chcial miec robote to moze byc lipton a ze wiesz w cholere wiecej niz ja to jezeli do mnie oddzwonili to do Ciebie chyba prędzej:)Z tym ze ja wysylalem cv na ogłoszenie o prace wiec pewnie im sie paliło.Aaaa i najwazniejsze waliło ich centralnie jakie mam wykształcenie :D
Wprawdzie robote mam, ale sie dołącze do dyskusji - ostatni post korbola. Tu chłopie masz rację, też zauważyłem że firma która chce mieć fachowca przez duże F nie patrzy czy ma mgr przed nazwiskiem tylko Cię sprawdzi.
no własnie, studia niedawno skończyłem ale inżynierki jeszcze jakimś pechowym trafem nie dpoiąłem do końca , a i wykaształcenia też nie mam jako informatyk - moja specjalizacja w technikum to "automatyka przemysłowa", a na polibudzie "automatyka i robotyka" ze specializacją "systemy sterowania manipulatorów i robotów" . Natomiast jestem pasjonatą liuxa i tu chętnie i szybko uczę się we własnym zakresie. Wszyscy na tym forum bardzo mi pomogliście i za to WIELKIE DZIĘKI !!! Tu nabyłem na prawdę spory kawał wiedzy . U mnie na roku nikt nie używa linuxa, natomiast paru słyszało kiedyś że jest coś takiego :/ Oferuja u mnie na opolskiej polibudzie jakis kursy unix/linux ale jak się dowiedziałem czego tam uczą to wybuchłem śmiechem - żenada ! na wiele rzeczy nie mam papierów a umię je wykonywac jak niejeden "zawodowiec"
BTW: mam kumpla admina przez zajebiście wielkie "A" - gość jest tylko po technikum leśnym ! ma teraz 30 lat a w unixie siedzi od 14 roku życia, wymiata w C, PHP ,asm, Delphi i cholera wie w czym jeszce , administruje kilkoma potężnymi sieciami, ma swój udział w rozwoju kernela itd. itp.
szszkoda ze gorlice to zadpie i nie ma jkichs powaznych operatorow net'y bo najchetnie to bym robote zminila bo swiat matrix'a jest nie za fajny (geodezja)
Ja jeszcze musze troche poczekac na rozsylanie cv w odpowiedzi na ogloszenia, jestem dopiero na 4 roku informatyki o specjalnosci Techniki multimedialne i metody sztucznej inteligencji, nie udalo mi sie dostac na sieci, ale wiedze o tym sam zdobywam :) no i ide od tego miesiaca na CISCO. U mnie na uczelni troche ludzi ma pojecie o linuksie a zwlaszcza prowadzacy wiekszosc pracowni jedzie na debianku nawet prowadzacy maja na swoich komputerkach i laptopach debianka :) no i debianek jest na klastrze podlaczony do sieci PIONIER, dziala nawet lokalny Linux User Group :) wiec ludzie cos wiedza :) a z praca mam nadzieje ze cos znajde dla siebie.
No jak jestes gdzies w poblizu to nie ma problemu, pifko zawsze mozna wypic :)
No , zrobiło się interesująco - pogadankę kwalifikacyjna mam za sobą i nie byłem jedynym zainteresowanym ta robotą, a teraz dostałem odpowiedź:
Dzień dobry, Zapraszam Pana na wtorek 11 października 2005 r. na godz. 10.00 do nas do firmy celem omówienia warunków pracy i płacy. Proszę o potwierdzenie terminu. Z poważaniem, ABATECH Sp. z o.o. Mgr inż. Przemysław Talar
Hmmm, wynika z tego że możesz w niedalekiej przyszłości stać się posiadaczem służbowego auta i komóry :) - nowy ruski
Ps - jak podpiszesz to przyjmij gratulacje, i stawiasz wszystkim piwo bo 500 -tny nie postawił, a trzeba kogoś naciągnąć. Pretekst wyśmienity :)
Trza na onet czacie z kamerkami obalić albo jakoś przez ssh :D
Gratki kozaku!
Oress jak tam nowa praca bo sie nic nie chwalisz ?????
o kurcze , gdyby nie przypomnienie na maila o nowej wiadomości w watku to bym sie nie przypomniał
Z tej roboty zrezygtnowałem bo koleś okazał się burakiem - zaoferował 1000PLN brutto , zdrowo go poj****ło - myślał że jestem młody i że sie zgodze , przecież za takie gówniane pieniądze nikt mu tego nie będzie robił
ALE - nie ma tego złego, teraz robię w elektronicznej firmie zajmującej się produkcją modułów do urządzen satalitarnych i innych badziwji - jestem tzw. strojeniowcem/pomiarowcem. W praktyce wyglada to tak że przez 8h pierdzę w stołem, co jakiś czas pobawię sie oscyloskopem - tylko kawę sam sobie robię , ale nie dlatego że nie ma kto zrobić , ale że źle to robią
No i mam 1600 brutto, a po pół roku mam mieć 2000 brutto i więcej - ale na wiosne emigruję z tego kraju
Heh to nie w pyte:)
Strony: 1