Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Użytkownik

Zarty zartami, ale mnie sie podoba ten styl. Moze by tak zmienic skorke wlasnie pod taki kolor moze troszke ciemniejszy. Ladnie sie prezentuje tekst w code i quote. Tylko te iconki tych glutow wywalic i bedzie git.

[=Centos=]

elektryk dyżurny

Lacer napisał(-a):
ja właśnie skontaktowałem się z bandą moich prawników celem omówienia kwestii ubiegania się o zwrot datku jaki wpłaciłem na DUG (stary oczywiście), bo wspieram Debiana, a nie "jakieśtam cośtam"
spodziewajta się drużynowicze pozwu i odszkodowania za straty moralne ;)
w gdyni ktoś dla jaj wydał zjajcowany numer biuletynu informacyjnego magistratu "ratusz" - straszliwie tam ponoć nakłamali, prezydent miasta chce złożyć doniesienie do prokuratury... krążą spekulacje, że zawiadomienie do prokuratury też ma być primaaprilisowym dowcipem

Oldtimer

Wredotka

azhag, bierz ich! napisali Twój nick z duzej litery :o
Jak oni mogli..

Imperator

uff juz normalnie. a trza było sie włamac -> zmienic profil na freebsd <- dopiero byłby psikus dla administracji i pierwszy aprilis :D
Decyzja podyktowana jest postępującą gentooizacją użytkowników (nie tylko szeregowych, ale również administratorów i moderatorów) portalu oraz forum. Nie jest też tajemnicą, że serwer obsługujący serwis od kilku już lat działa właśnie na Gentoo.
postepujaca BSDacją :D Rodza sie nowe FreeBestie