Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wywala komunikat o treści:
Strona niepoprawnie skonfigurowana!
Aby poprawnie skonfigurować swoją domenę musisz:
* dodać domenę » satan domain add bongo.pl
* włączyć system dns » satan domain enable dns bongo.pl
* skonfigurować dns » satan dns add a bongo.pl ^ 89.248.166.198
* dodać vhosta, » satan vhost add bongo.pl bongo.pl
* zainicjalizować vhosta, » satan vhost init bongo.pl
* i poczekać 30 minut.
To jakiś żart?
Ktoś nie zapłacił za hosting? ;>
ippo76 napisał(-a):
Smutne.... czyżby koniec polskiego fluxboksa?
"przypomniałem" azhagowi dzisiaj ;)
jak sie suma zbierze, podejrzewam ze wszystko wroci do normy
svL napisał(-a):
jak sie suma zbierze, podejrzewam ze wszystko wroci do normy
Oby!
Wybaczcie kilkudniową nieobecność serwisu — przez ostatnie półtora tygodnia internet miałem tylko na chwilę z doskoku, co spowodowało drobne opóźnienie w opłacie konta, które to niedopatrzenie z powodu rzeczonej nieobecności nie zostało od razu poprawione. Słowem: złożyły się na siebie problemy losowe oraz niekompetencja.
FluxboxPL.org i okolice ponownie działają.
azhag napisał(-a):
Wybaczcie kilkudniową nieobecność serwisu — przez ostatnie półtora tygodnia internet miałem tylko na chwilę z doskoku, co spowodowało drobne opóźnienie w opłacie konta, które to niedopatrzenie z powodu rzeczonej nieobecności nie zostało od razu poprawione. Słowem: złożyły się na siebie problemy losowe oraz niekompetencja.
FluxboxPL.org i okolice ponownie działają.
Admini z RN są do dogadania. Też przeoczyłem termin zapłaty, ale @ załatwił sprawę :)
bns napisał(-a):
Admini z RN są do dogadania. Też przeoczyłem termin zapłaty, ale @ załatwił sprawę :)
Że są do dogadania to ja wiem i potwierdzam. Tylko żeby się dogadać, trzeba mieć możliwość pogadać — a ja w ogóle prawie w ogóle nie miałem netu i nawet nie zdawałem sobie sprawy z takiego obrotu sprawy.