Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda sprawa z koszulkami DUGa. Chętnie taką bym nabył. Czytałem temat http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14228, ale ostatnia wiadomość jest z ubiegłego roku i nie wiem na czym stanęło.
OT: podepnę się do tematu, odnośnie samej promocji DUG'a oraz organizacji pewnych spraw które stanowią domenę DUG'a - sugeruję, by tego typu sprawy, jak zapisy do gangu, prośby o przyjęcie, podania o dostęp do ssh, ftp, wnioski, sugestie (jak ta na przykład), oraz inne organizacyjne sprawy, które lądują w tym podforum → przenieść np. do zew. infrastruktury gdzie tematy odnośnie spraw organizacyjnych poruszać...
Mogło by to usprawnić działania administratorów całości i moderatorów forum. Bo jak narazie obserwuję, wszelkie tego typu sprawy (jak na przykład zbiórka na serwer, sprawy odnośnie XMPP w domenie DUG, zapisy do gangu) podejmowane są w postaci wątków...
Prawdą jest że tym żyje forum :)
Koniec OT :)
Pozdrawiam
wojciech.gosciniak napisał(-a):
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda sprawa z koszulkami DUGa. Chętnie taką bym nabył. Czytałem temat http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=14228, ale ostatnia wiadomość jest z ubiegłego roku i nie wiem na czym stanęło.
Mało uważnie czytałeś ;D Czekaliśmy na odzew pewnego delikwenta który deklarował się że zajmie sie tymi koszulkami a gdy się w końcu doczekaliśmy próbka okazała sie "gówniana" jakościowo ;) I chyba dalej nic nie było :P
giegiel napisał(-a):
...próbka okazała sie "gówniana" jakościowo ;) I chyba dalej nic nie było :P
Było :P - moja żona wzięła ją na szmatę do mebli hehehe :)
Temat wraca jak bumerang.
Dobra, zdradzę plany. Rozmawiałem na ten temat z Biexi. Z tym, że teraz będzie inaczej. Wprawdzie będę musiał zainwestować trochę swojej kasy, lecz myślę że to będzie pewna inwestycja.
Jak będę miał koszulki w domu, wtedy pójdzie info na forum i będzieci mogli sobie kupić.
I jeszcze jedno - nie będę szkłem dupy podcierał, czyli: bardzo dobra jakość, nadruk sito, a co za tym idzie - cena nie będzie po 15 zł tylko trrrrrroooochę więcej :)
Ok, dzięki za informacje.
Bodzio napisał(-a):
cena nie będzie po 15 zł tylko trrrrrroooochę więcej :)
Mam nadzieję, że cena koszulki nie będzie wyższa od 30zł. Nie wliczając kosztów przesyłki.
Była taka babka, co sprzedawała koszulki na szczycie Rysów. Kosztowało to wtedy 300 SK = 30 zł. Ludziowie brali jak ciepłe bułeczki :)
Co do ceny to wiadomo, nie przegną.
Szykuję jeszcze jedną niespodziankę :) nie powiem, nie pytać :P
Dobre koszulki reklamowe kosztują ok. 50 zł za sztukę.
Dobrej jakości surowa koszulka to minimum 15-20zł w hurcie taka była cena w ubiegłym roku.
Plus nadruki, koszty przygotowania, zysk itp.
Lepiej mieć koszulkę dobrej jakości. Nie cierpię tandety.
Żona Bodzia od razu rozpoznała jakość poprzedniego produktu.
Pozdrowienia
No nie, a taka piękna koszulka była ;)
Piękna..do pierwszego prania? Czy tak z marszu badziewie? Bo nieraz się mozna naciąć, piękna bluzeczka a po pierwszym pranku szmatka. Mam takie zboczenie że patrzę na szwy i metkę.
Z tego co pamiętam wyglądała jak papier śniadaniowy :P ale teraz będą wyjeb** grube bawełniane koszuleczki :)
Spuśćmy zasłonę milczenia :)
:D
Teraz będzie na garbowanej skórze wypalone rozgrzanym żelazem :)
Albo wyhaftowane
Może wróci ten temat? Fajna koszulka przydała by się na wiosnę :) a reklama forum chyba jest jak najbardziej ok.
Ostatnio sporo się mówiło o tym, że reprezentacja Polski nie powinna mieć koszulek z jakimś dziwnym orzełkiem nie przypominającym orzełka więc...
ja mogę dać swoje foto na przód koszulki, jako żywa maskotka forum ;-P
joke.
Ostatnio edytowany przez Trin (2011-12-20 17:57:01)
reprezentacja Polski nie powinna mieć koszulek z jakimś dziwnym orzełkiem nie przypominającym orzełka
Niee, tutaj chodziło o to, żeby nie bezcześcić bardziej symboli Polski :D (Nie wiem czy rozumiecie)
Fervi
fervi napisał(-a):
reprezentacja Polski nie powinna mieć koszulek z jakimś dziwnym orzełkiem nie przypominającym orzełka
Niee, tutaj chodziło o to, żeby nie bezcześcić bardziej symboli Polski :D (Nie wiem czy rozumiecie)
Fervi
mwuahaha :D (potrzebowałam na tą reakcję około minuty)
na alledrogo tez maja. Tylko bez logo duga . :P . Moze jakiejs firmie kazac zrobić
http://allegro.pl/listing.php/search?utm_source=ope … ing=debian+xl
Pytanie brzmi: jaka jakość?
dajcie lepiej do sciagniecia logo.svg kazdy sobie przeskaluje w inkscape jak chce potem druk, wycinanka, troche farby akrylowej, gabka i na koszulke.
tego motylka tak zrobilem corci:
http://pinkflood.uphero.com/images/dizajn/d13.jpg
dla dziecka można tą metodą zrobić, ale na koszulce dla brzuchatego pana to już trochę za małe by było