Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
To samo pisali jak się XP miał pokazać
Nigdy nic nie wiadomo ;)
tak a Lepper nie jest burakiem
ta ms się rozpisuje o bezpieczeństwie shita i robi frajerom wodę z mózgu, bo dostkonale wiedzą że to jest najczęstszy zarzut pod adresem ich fantastycznych systemów... najgorsze że debile uwierzą w ten marketingowy bełkot.
czekamy jeszcze na kampanię chłopców billa wychwalających stabilność ich nowego shita. rzygać się chce
a w 3 sekundy to sory ale moja komórka się nawet nie odpala. niech bill nie pierdoli od rzeczy, że jego opasłe shity to taka rakieta i weźmie się wreszcie do roboty :P
Chwalili się że ntfs jest nie do ruszenia, to im chłopcy blastera zrobili, i w 45 sek. masz kuku
Jak to mówią: bezpieczeństwo nie mozna sobie kupić, to proces w ktorym najsłabszym ogniwem jest człowiek.
A co do 3 sekund. Juz to widze Winshit Vista napewno sie uruchomi w 3 sekundy, ale chyba od momentu logowania :D
Hehe wiedziałem pojedziecie po tym równo :D
Faktycznie Bill pieprzy od rzeczy.
a w 3 sekundy to sory...
jak xp wychodził to mówili że będzie sie właczał tak jak telewizor tylko tak jak i teraz nei dodali że chodzi o stan wstrzymania uśpienia jakoś tak, a nei że od momentu wciśnięcia blue Power
No ja nie widze jakos bezpsieczenstwa tego shit'a a pozatym mozna dalje przeczytac....
http://di.com.pl/news/11118,0.html
jak mi by jakis system wylaczyl monitor bo se chialam obejzec filmik nakrecony przez ludzi z osiedla to bym sie wqurwila.....
a hasla tego typu
Wskaż źródło pochodzenia pirata, a dostaniesz Windows za darmo
too juz lekka przesada
m$ nie może stworzyć takiego systemu bo to sprzeczne z ich polityką firmy. Co oni później by robili. Nie musieli by pisać Serv.Pack ilu ludzi straciloby prace. No i kolejny win nie byłby potrzebny.
To tak jak z proszkami do prania, biel staje się jeszcze bielsza każdy następny lepszy od poprzedniego a żaden sobie z plamami nie radzi :)
Ja pierniczę, jak czytam te zapowiedzi m$ to czuję się tak jak na wiecu przedwyborczym w Polsce - każdy wciska kit ile może, a kto go łyknie, to ma przekichane.
PS. ale przynajmniej się uśmiałem :)