Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
I małe co nieco ode mnie
a ftp debiana w Ameryce stroją na Solarisie
To już zboczenie ;) Stanę na nogi finansowo i fizycznie po studniówce to tez coś dorzucę.Do kiedy ta zbiórka trwa?
He wczoraj nie patrzyłam na konto a dzisiaj otwieram stronę a tu szok :] podliczam ładnie wszystko i
W puli mamy już 985 zł
Trin myślę że końcem marca można by zakupić jakiś sprzęcik i może by starczyło jeszcze monety na większy dysk :]
Backup, backup :D
W lutym, też dorzuce się do sprzętu. Póki co remoncik mieszkania mam i ciężko z siankiem :/.
Ostatnio edytowany przez Zbooj (2010-01-28 22:05:06)
Spokojnie Panie i Panowie. Wasze zaufanie dla nas przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania.
Zbiórkę będziemy prowadzili do czasu, aż uzyskamy odpowiednią kwotę do zakupu sprzętu. Wtedy zniknie link ze strony głównej.
I pamiętajcie proszę - przesłać 5 zł to nie wstyd - jeśli Ela i ja ośmieliliśmy się prosić Was o pieniądze.
I jeszcze jedno - nie wszyscy życzą sobie, aby umieszczać ich na liście darczyńców.
Jeśli na przelewie nie podasz nicka z forum, to z automatu Biexi nie będzie umieszczała takiej informacji. A już mamy kilku wpłacających, którzy mimo znacznej kwoty wpłaty - nie chcą aby ich wymieniano. I my to szanujemy.
Jeśli Biexi znajdzie chwilkę czasu, to opisze tu jak będzie wyglądało nowe łącze i migracja na nowy sprzęt. Postaramy się aby wszystko odbyło się bezboleśnie i szybko.
Nadal zachęcam do pisania fachowych artykułów na portal - trzymanie poziomu zobowiązuje :) To nie muszą być duże i rozbudowane artykuły, to mogą być Wasze kruczki, myki, ciekawe rozwiązania. Krótko - Wasze komórki mózgowe są cenne :)
Bardzo dziękuję za dotychczasową hojność
Pozdrawiam - Bodzio
mój tez juz poszedł. Sprawdzałem. Wczoraj wysyłałem , a tak się śpieszyłem , że nie zmieniłem daty z dzisiejszej na wczorajszaą i przelew poszedł dziś dopiero :) . A wic z mojej strony....
mission complete
ziarnko do ziarnka i zbierze sie miarka :) Za zbiórke jeszcze serwerownie kupimy taka jak ma NK :)
Troszkę groszem sypnąłem ;d Czekam na focie i opis zakupionego sprzętu :D
giegiel napisał(-a):
Troszkę groszem sypnąłem ;d Czekam na focie i opis zakupionego sprzętu :D
taaaaak, czekamy na sweet focie nowego sprzętu z szefową ;p
Ostatnio edytowany przez rogos (2010-01-31 14:34:39)
Ode mnie również wpłynęło.. mało tego ale zawsze coś..
Ostatnio edytowany przez kodzik (2010-02-01 02:57:24)
ja sie tez dozucilem. pozdrowionka.
do kiedy to można wpłacać ? bo ja za ok 2 tygodnie będe miał z czego nalać
No i ja się dorzuciłem troszku do tego serwerka, może i mnie dopiszą do listy darczyńców :)
To ja też się dorzucę - nie jest tego może wiele, ale na razie z kasą krucho u biednego studenta ;] - mam nadzieję że za parę latek przy następnej wymianie będę mógł bardziej pomóc.
Pozdrawiam.
(Widzę że mBank się nie spieszy z wykonaniem - do jutra powinno dojść)
Ostatnio edytowany przez Huk (2010-02-06 13:59:13)
Witam
tak się tylko spytam z ciekawości czy dotarły pieniążki ode mnie , bo jak co to zaraz pogadam sobie z bankiem. Wpłacałem tydzień temu
Pozdrawiam