Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Całe szczęście, że niektórzy Ludzie z tego forum mają dobermany, amstafy i inne kochane psiaki.
Po wydaniu Ubuntu 9.10 na forum ubuntu pojawiła się taka fala neofitów z problemami w stylu "jak zainstalować pendrive", że chyba serwer się zbuntował:
:~$ nikto -h forum.ubuntu.pl 80 - Nikto v2.03/2.04 --------------------------------------------------------------------------- + No web server found on 94.23.22.111:80 --------------------------------------------------------------------------- + 1 host(s) tested Test Options: -h forum.ubuntu.pl 80 ---------------------------------------------------------------------------
Jak część tego towarzystwa dotrze tutaj - to pieski mogą się przydać. :)))))))
Pozdrawiam
;-)
No, dotarłam- i co? A Asza leży i ogląda TV.
aa, to tamci z ubuntu.pl mają tu dotrzeć? Co tam będziecie psami straszyć, wystarczy że ja będę na forum on-line ;) z azhagiem np. żeby się bulwersował jak będą pytać na CB.
Oj robicie z igły widły.
I nic, ale na forum Ubuntu - już czuję się jak w żłobku, ładny i klikany Karmic przyciągnął taką rzeszę neofitów, jakiej w życiu nie widziałem, a niektóre problemy potrafią powalić.
A wątków tyle - że ciężko coś tam znaleźć (pomijając fakt, że o jeden problem potrafi się zapytać w osobnych wątkach kilkanaście osób tygodniowo - tak to jest - kiedy w szkole nikt nie uczył się o szukajkach :))
A co gorsza - zaczyna się bombardowanie na PW.
Ale na szczęście, oficjalnie:
Awaria hardware, niebawem wracamy.
Więc może bez dugowych piesków się obejdzie.
A Asza leży i ogląda TV
To telewizja podniosła poziom na tyle - żeby się to dla Psa nadawało, czy może Asza ogląda Discovery czy CNN?
Bo z mojego smutnego doświadczenia, z większości obecnych programów to i Kłapouchy miałby niewiele pożytku.
Pozdrawiam i do siego Roku.
;-)
EDIT
No, niebezpieczeństwo zażegnane, przedszkole już działa.
A wszystkie Psiaki z dug i ich Właścicieli pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2009-12-30 11:08:10)
Nie. Ona jak widzi psa w telewizji to zrywa się, podbiega do telewizornii i obwąchuje ekran, obudowę itp, w poszukiwaniu owego czworonoga. Albo jak kota widzi, leży i nagle tak podnosi łeb, czujna, a ja siedzę obok i się smieję :D
Fakty też nieraz ogląda :P Najlepsze jazdy miałam jak w TV byl Beethoven :]
koniec oftopa.
Amstaf to terierek - łagodniejszy od foxteriera - za to ze strasznym pyszczkiem.
Mocniejszym niż nożyce do blachy.
Ale jak ktoś chce prawdziwy hardcore - to polecam 3 psy.
Hart afgański
Owczarek kaukaski
a z malutkich - terierki - Foxterier lub Bedlington Terier (z Czech, bo polscy hodowcy zrobili ze zdrowej rasy coś - co przypomina zdechłego szczura wodnego)
Każdy z tych psiaków - żywy i zdrowy, poważne zagrożenie dla otoczenia, i bycza zabawa.
A z łagodnych rozrabiaków - Polski Owczarek Nizinny.
Co nie znaczy - że inne psiaki są złe, są bardzo dobre, ale....
Pozdrawiam
;)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2009-12-30 16:49:10)
to zwierze poniżej, to prawdziwy Bin Laden. Jestem stale terroryzowany, gryziony po kostkach, potrafi wskoczyć na łóżko i mnie obsikać :P , pogryzł mi świeżo pastowane nowe buty.
ps. podobno jest smaczny ...
koniec OT :)
Bodzio:
Ja nic nie sugeruje, ale pasztet z królika jest bardzo, ale to bardzo smaczny.
Co do niebezpieczeństwa: Wziąłem rutinoscorbin, czuję się bezpiecznie na DUG'u. Choć te spojrzenie królika ...
Bodzio, są różne sposoby by okazać miłość i oddanie. Moja asza np. kladzie mi łeb na brzuchu szalenie przekonana, że mi wygodnie (czasem niekoniecznie). Jak cię myrdek upieprzy, to pomyśl sobie, że wiesz.. .:) Że jakby, męska przyjaźń..:P
Trin napisał(-a):
... Że jakby, męska przyjaźń..:P
pachnąca szczynami :) :D
fakt -On jest ON, nie ONA
Próbuje zdobyć status samca alfa. ;)