Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Kandydat nr 3.
Pozostali są za krwiści , bardziej pasują na halloween ( bez urazy dla twórcy ).
;)
Nie ważne, kto głosuje, ważne kto liczy głosy :D
3 (ale o co chodzi?:))
3.. to bym chciał z egzaminów :P
paoolo napisał(-a):
Pomarzyć dobra rzecz, co? ;)
Baner DUG-a znaleźć można na stronie JakiLinux.org (losowo jeden z wielu).
http://azhag.fluxboxpl.org/duperele/banerek.png
Czyli zwyciężyła jasność przekazu :) i dobrze.
Właśnie znalazłem chwilę czasu i idąc za stwierdzeniem, że lepiej późno niż wcale, zamieszczam to co zrobiłem.
Jest to mój pierwszy animowany wytwór w GIMPie więc nie wiem jak wam, ale mi się nawet podoba ;-).
EDIT: Poprawiłem płynność animacji, zrobię jeszcze kilka identycznych z inną czcionką bo faktycznie ta na pierwszy rzut oka może nie być wyraźna.
Ostatnio edytowany przez sp3cu (2009-12-13 22:48:22)
sp3cu napisał(-a):
Właśnie znalazłem chwilę czasu i idąc za stwierdzeniem, że lepiej późno niż wcale, zamieszczam to co zrobiłem.
Jest to mój pierwszy animowany wytwór w GIMPie więc nie wiem jak wam, ale mi się nawet podoba ;-)
Czcionka niezbyt czytelna i animacja mogłaby być nieco bardziej „uładzona”, ale nieźle. :)
Trin napisał(-a):
paoolo napisał(-a):
Pomarzyć dobra rzecz, co? ;)
nie: jest tylko siedź cicho i kombinuj..
BTW:
a o to takie coś Wam chodziło? Ja myślałem, że to na forum ma zostać gdzieś władowane.
Tak czy inaczej: siajne :)
Ostatnio edytowany przez paoolo (2009-12-13 22:14:00)