Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Swego czasu znalazłem stronę na której były za darmo udostepnione różne książki w formie elektronicznej przez różne szkoły/instytucje, takie jak chociażby UJ. Nie wiedzieć czemu, ale nie zapisałem tego do zakładek a bardzo bym się dzisiaj cieszył gdyby było odwrotnie.
Znacie może jakąś(ta?) stronę z tego typu publikacjami?
Z góry dzięki
Chodzi ci o publikacje naukowe? Bo takie są na stronach wszelakich bibliotek cyfrowych.
Chodzi mi o książki do nauki, strona o której pisałem zawierała tego trochę i po polsku i po angielsku dokładniej interesuje mnie matematykia na poziomie szkoły sredniej i jakieś ćwiczenia trzeba sobie troche przypomnieć ten przedmiot :)
Niestety to nie to książka była w pdfie gotowa do wydrukowania i była dość obszerna, aż żal mi tyłek ściska że ją zgubiłem.
Co do stronki to była bardzo obskurna jak na dzisiejsze czasy. A ksiązka jeśli mi sie nie myli była z 1963.
Niestety nie googlam w poszukiwaniu tej strony, ale coś nie mogę na nią trafić. Przy okazji znalazłem fajny spis książek polecanych do matematyki
Ostatnio edytowany przez terefere (2009-12-06 18:38:27)