Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1

Członek DUG

Czole.
Kto jest z Gliwice lub Zabrza?
Członek DUG

Członek DUG

moze jakis wlasny klub zalozymy :)

Ojciec Założyciel
Na piwo idźcie, Tychy niedaleko, macie najlepsze piwo w polsce

Członek DUG

Sie wie :) Ale do tychów to troche za daleko, osobiscie to mnie odpowiada rynek w gliwicach, albo w zabrzu. Zreszta ja mam knajpe zaraz naprzeciwko mojego okna z duzego pokoju :)

Dark Sith
Członek DUG

Dzięcioł

Bodzio, moze debianki i pol debianki z powiatu gorlickiego :) by sie zintegrowaly w gorlicach np w Darku?? hmm (...)

prawiczek erotoman
Bodzio, moze debianki i pol debianki z powiatu gorlickiego :) by sie zintegrowaly w gorlicach np w Darku?? hmm (...)
jezusie do darka to tylko panienki ciagną a z gangu gorlickiego tylko BiExi to "panienka"
PS: nei lepiej jakiś spyrol na schodach :>

Ojciec Założyciel
Mnie nie wpuszczą

Dzięcioł

Mnie nie wpuszczą
a to cos Ty tam zrobil ze Ciebie nie wpuszcza??
PS: nei lepiej jakiś spyrol na schodach :>
az tak ekstremalnej integracji to narazie nie :) zostawmy ja na zime jak bedzie chodniej :) <lol2>
jezusie do darka to tylko panienki ciagną(...)
Napisalem: np :) a tak nawiasem () mowiac nie jestem jezus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko jezoo (po polskiemu o o w ten sposob napisze: oo != u natomiast oo === o o)
a z gangu gorlickiego tylko BiExi to "panienka"
to to ja wiem ;P

Ojciec Założyciel
Za stary jestem, pryków nie wpuszczają :D
Członek DUG

Członek DUG

tak ale Zbooj jest z tarnowskich to tez jest niedaleko tym bardziej ze ja sie do roku przeprowadzam do zbroslawic, moja przyszla ma tam chalupe :)

Członek DUG

ja tam nie lubie gliwickich klimatów
wole będzin i zagłębie :)
a tak na poważnie to nie nawidze śląska jego mieszkańców ik tego województwa
w przyszłości jak najszybciej wyprowadzę się z tąd

Członek DUG

E tam zalezy na kogo trafisz, jedni sa lepsi inni jeszcze lepsi, a sa tez tacy co wszystko wiedza najlepiej.

Członek DUG

hehe, ja jestem z Tychów :)

Ojciec Założyciel
hehe, ja jestem z Tychów :)
szkoda że nie jesteś 500 - tny stawiałbyś piwo (kurde dobre macie)

elektryk dyżurny

co ty? TYSKE jest takie sobie :P
okocimskie rlz

prawiczek erotoman
Tylko Tyskie !! i przy okazji sponsoruje moją Wisełke a z innych to to słowackie nei pamiętam nazwy z tym zaworkiem ...

elektryk dyżurny

kelt :)

Ojciec Założyciel
No właśnie, jak właziłem na Łomnice to Kelt mi pomagał, Rychu, ja mam bliżej do Okocimia niż do Tychów, mówie ci Tyskie lepsze

prawiczek erotoman
właśnei Kelt, Bodzio a na słowacje jeszcze bliżej ;]

Członek DUG

Ja juz tyskiego niepije, teraz wole Żubra :P
Użytkownik
Chyba tylko ja sam jestem z Bytomia :>
Czy jest ktoś jeszcze? :)
Strony: 1