Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Czy zna ktoś z was może link do strony instytucji samorządowej lub innej która wykorzystuje Aurox-BIP? Chcę to poprostu zobaczyc z zewnątrz jak to funkcjonuje.
to raczej do działu ogłoszenia a nei tu jak nei chcesz o tym pogadać, a jeszcze lepiej na głuwnej forum w SB cza sie było spytać :]
Jeżeli Cię to interesuje to mogę chyba na TYM forum polecić TYLKO Debian BIP serwer. Biexi go dla mnie napisała:
http://www.pis.dug.net.pl/bip.php
ten skrót PiS sie jakoś tak źle kojaży :/ to mówisz Wodzu że dla jakiego pingwina pracujesz hehe
Z tego co widze to jestem w dziale "Luzne rozmowki" czyli kazdy temat mogę poruszyć. Debian BIP pierwsze słyszę poprostu BiExi napisała na zamówienie tobie BIP no i bardzo dobrze. Ale ja zadałem pytanie czy ktoś zna jakiślink do Aurox-BIP? O nic więcej nie pytałem.
(to raczej do działu ogłoszenia a nei tu jak nei chcesz o tym pogadać, a jeszcze lepiej na głuwnej forum w SB cza sie było spytać :]) - to też jakaś dziwna odpowiedź.
prosim Cie bardzo
ftp://mirror.switch.ch/mirror/aurox/BIP/
//----[EDIT]----------------------------------------------
MORE ;)
http://aurox.pl/pl/modules/sections/index.php?op=vi … &artid=22
//-------------fine-------------------------------------------
a tak pozatym to warto zajzec od czasu do czasu na strone domowa projektu :)
(w ramach przypomnienia ;) )
Wszystkie moje posty są dziwne
Czy zna ktoś z was może link do strony instytucji samorządowej lub innej która wykorzystuje Aurox-BIP?
ta część wybitnie do ogłoszeń
Chcę to poprostu zobaczyc z zewnątrz jak to funkcjonuje.
a tu że chcesz popatrzyć na strone a nei o niej porozmawiać
Nie pasuje tu i już ;P hehe
"Każdy ma prawo wybrać źle"