Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

fakam fszycho
piotrek.rkh napisał(-a):
Zdradziłem Debiana
Wrócisz, jak Ci devsi archa spłatają figla przy jakiejś spitolonej aktualizacji systemu (zesrają się X-y albo coś tego kalibru)
;)

Użytkownik

Członek DUG

blinki walnij nam w końcu tutaj swoją zrzutkę
Może wszystko sie da jakoś wyjaśnić ?
Każdy z nas ma jakiś fetysz.

Użytkownik

matka przelozona

Członek DUG

BiExi napisał(-a):
A ja zdradzilam KDE bo jest mulaste :P
Fluxbox
Jesteśmy z Tobą ;)

Użytkownik

piotrek.rkh napisał(-a):
Na Archu w końcu chodzi drukarka (HP Deskjet 845c), której za chiny nie mogłem zmusić do działania pod Debianem i pochodnych :)
U mnie na Debianie działa bez najmniejszych problemów, ciekawe co u ciebie było problemem.
blinki napisał(-a):
ale dobrze, że się przyznał ^^ przynajmniej się nie ukrywał :P
A po co się ukrywać? Przecież mnie za to nie zjecie xD Mało waży, na dodatek wszystko działa (do następnego pacman -Syu) :P
@BiExi
U Ciebie wbar też ładuje czarne tło pod sobą :/ Wie ktoś może jak to "naprawić"? :)
Tomeku napisał(-a):
U mnie na Debianie działa bez najmniejszych problemów, ciekawe co u ciebie było problemem.
Drukarka po prostu wypluwała puste kartki. Na Archu wykonałem te same czynności, co na Debianie i zatrybiło. Nie wiem dlaczego, ale jest dobrze :)
Ostatnio edytowany przez piotrek.rkh (2009-11-18 23:06:25)

Użytkownik

1NF:rM@7iON1SP0vvErr

Panowie i Panie...
Fluxbox rulz:) Brawo Ela :)

Gentoowy Głupek

BiExi ma najfajniejsze :)

Członek DUG

marg1 napisał(-a):
BiExi ma najfajniejsze :)
lol ale lizus

Użytkownik

Gentoowy Głupek

No, fakt zaraz po instalacji jak to się zobaczy, to nie wiadomo, za co się zabrać, a co gorsza, nie wiadomo, jak :D

Użytkownik
marg1 napisał(-a):
No, fakt zaraz po instalacji jak to się zobaczy, to nie wiadomo, za co się zabrać, a co gorsza, nie wiadomo, jak :D
right... zmiana tapety to też jakieś pomylone żeby włazić gdzieś po plikach żeby ją ustawić... (ale pewnie teraz tak gadam, bo po jakimś czasie KDE stanie się zbyt nudne) ^^

Green Reaper

Zawsze jak ktoś wrzuca screena to zastanawia mnie dlaczego bez żadnej aplikacji gtk i/lub qt na wierzchu. Nie wiem jak wy, ale właśnie na to zwracam największą uwagę a dopiero później na dodatki w stylu przeźroczysta konsola, conky czy aplet jakiejś tam aplikacji.
Tak przy okazji, BiExi jak chcesz się pozbyć tego paskudnego czarnego tła to zainteresuj się xcompmgr.

Też człowiek :-)

Do uzyskania przezroczystości wbar'a nie potrzeba xcompmgr. U mnie działa bez xcompmgr'a i domyślnie nie mam tego czarnego paska.

Członek DUG

Piotr3ks napisał(-a):
Do uzyskania przezroczystości wbar'a nie potrzeba xcompmgr. U mnie działa bez xcompmgr'a i domyślnie nie mam tego czarnego paska.
właśnie bawię się wbarem i też nie miałem na początku czarnego paska
pojawił się dopiero gdy wrzuciłem ikonkę z rozszerzeniem xpm,
kiedy ją wyrzuciłem i zostawiłem same png czarny pasek zniknął
BTW. BiExi - używamy tego samego conkyrc ;)
oczywiście po lekkim liftingu
pozdrawiam
Lacer napisał(-a):
właśnie bawię się wbarem i też nie miałem na początku czarnego paska
pojawił się dopiero gdy wrzuciłem ikonkę z rozszerzeniem xpm,
kiedy ją wyrzuciłem i zostawiłem same png czarny pasek zniknął
Jak ostatnio próbowałem wbara, to były tylko ikony .png a czarny pasek i tak się pojawiał.
sp3cu napisał(-a):
Zawsze jak ktoś wrzuca screena to zastanawia mnie dlaczego bez żadnej aplikacji gtk i/lub qt na wierzchu. Nie wiem jak wy, ale właśnie na to zwracam największą uwagę a dopiero później na dodatki w stylu przeźroczysta konsola, conky czy aplet jakiejś tam aplikacji.
Ja wrzuciłem z :P
Ostatnio edytowany przez piotrek.rkh (2009-11-19 17:50:49)

matka przelozona

Green Reaper

piotrek.rkh napisał(-a):
sp3cu napisał(-a):
Ja wrzuciłem z :P
Tak ;).
Masz super konfigurację conky, możesz ją podesłać ?
Ostatnio edytowany przez sp3cu (2009-11-19 19:44:49)

Członek DUG

U mnie jak wbar ma czarny pasek pod sobą naciskam na niego prawym klawiszem myszki, się odświeża i wygląda jak ta lala ;)

matka przelozona
sp3cu napisał(-a):
Masz super konfigurację conky, możesz ją podesłać ?
To, co mam, to lekko zmodyfikowana Mira: http://sen7.deviantart.com/art/Conky-Mira-100078939