Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jesienią wyjdzie MythTV 0.22 (obecna gałąź track). W tej chwili nie są wprowadzane
żadne ulepszenia, a tylko poprawiane są błędy. To dobry moment na tłumaczenie
interfejsu. Tutaj szczegóły.
Jeżeli jest tu ktoś, kto ma ochotę pomóc, to proszę o kontakt. Sam tłumaczę
w tej chwili jeszcze nie przetłumaczony na nasz język mythmusic, przetłumaczyłem
mythtnews. Podczas tłumaczenia pojawia się wiele wątpliwości, dlatego
dobrze by było pogadać na forum.
W razie potrzeby moge pomóc zabrać się do tego. Sam robię to na komputerze
pod Win*, na Linuxie mam tylko źródło mythtv i kompiluję tam pliki tłumaczeń.
jakis czas temu zacząłem tłumaczyć mythweather oraz nie pamiętam nawet co:) tak dawno to było; ale postaram się znaleźć stare śmiecie i napiszę co już mam.
radziojedi napisał(-a):
jakis czas temu zacząłem tłumaczyć mythweather oraz nie pamiętam nawet co:) tak dawno to było; ale postaram się znaleźć stare śmiecie i napiszę co już mam.
Dawaj, zmobilizujesz się i dokończysz :) Oczywiście o ile wciąż używasz MythTV,
bo inaczej nie ma się co oszukiwać ;)
icek napisał(-a):
Oczywiście o ile wciąż używasz MythTV,
bo inaczej nie ma się co oszukiwać ;)
Czy ja używam MythTV? to takie moje małe hobby:) w domu nie używamy nic innego do oglądania tv, dvd, radia, itd..:)
radziojedi napisał(-a):
Czy ja używam MythTV? to takie moje małe hobby:) w domu nie używamy nic innego do oglądania tv, dvd, radia, itd..:)
U mnie też tak to wygląda :)
Panowie jak wam idzie tłumaczenie? nie widziałem nic nowego odnośnie PL na svn ;)
(to tak w ramach dopingu ;) )
Szczerze? na 0.22 już za późno (chociaż jakieś tłumaczenia dojdą w porównaniu do 0.21); prace idą, ale powoli, ze względu na nawał obowiązków.