Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Od niedawna na portalu DUG-a publikujemy informacje ze świata Debiana i WiOO. Jak do tej pory udaje mi się ciągnąć tę część projektu samemu (mam nadzieję, że dość dobrze ;]), ale nie ukrywam, że przydałaby się jakaś pomoc. Wiem, że kilka osób okazjonalnie publikuje teksty tu czy ówdzie, kilka osób z pewnością ma taki potencjał.
Kandydaci powinni posiadać umiejętność posługiwania się językiem polskim, przydatna będzie średniozawansowana znajomość angielskiego (większość źródeł jest w tym języku) oraz przynajmniej podstawowa znajomość terminów linuksowych i ogólnoinformatycznych. Mile widziane doświadczenie ;).
Mogę pomóc w kwestii warsztatu dziennikarskiego — przygotowuję „instrukcję” na temat pisania tekstów informacyjnych (na razie jest ok. połowa, jeszcze przekopuję się przez notatki ze studiów). W innych kwestiach — postaram się również pomóc.
Jeśli ktoś czuje się na siłach, ma ochotę — zapraszam. :)
Osoby chętne otrzymają na forum status redaktora, który pozwala na dodawanie niusów na portalu.
Hymm... No cóż, chętnie bym pomógł dostarczać wiadomości. Mogę poświęcić na to sporo czasu i zaangażowania więc jeżeli mógłbym się tym zająć to jestem do usług.
Zawsze --force aktualne, ale musisz mieć skill, o którym pisze kolega azhag ;]
Ostatnio edytowany przez marcin'82 (2013-12-21 23:00:42)
No i nie można być spamerem.
Podeślę info znajomemu. Może się zainteresuje. Szukacie dalej?
Nie. Spamerom też dziękujemy.
Jak nie? Na portalu prawie same raporty. ;) Oczywiście gydyby ktoś naprawdę chciał się tym zająć…
up! Aktualne?
up
Strony: 1