Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

fakam fszycho
Trin napisał(-a):
Nie wiem czemu ale jak patrzę na "Skąd: z ulicy Ogrodowej" to tylko Łódź mi do głowy przychodzi. Nawet swego czasu mialam zapytać czy ty nie ode mnie.Może to dlatego że Ogrodową mam 2 przecznice dalej. Fotki...ładne.
Eee, za stara zabudowa jak na Uć :) Poza tym, Wy rzeki nie macie....

Ojciec Założyciel
ippo76 - fajne fotki, ten sztorm mi się podoba. Ciekaw jestem jak by wyszło gdybś dał ciut dłuższy czas - rozmyta fala = mniam :)
a ten pan w kapeluszu to slamsy Londynu ;P
Rumi, robisz się coraz odważniejszy, i ..... Ona też :)

fakam fszycho
@Bodzio
Dzięki, dopiero zaczynam. Na razie nabyłem aparat, teraz pora na obiektywy, bo fotki robiłem kitem :)
A teraz ja się ośmielę i wrzucam delikatny akt znad Bałtyku:
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2009-10-08 19:19:32)

prawiczek erotoman
Bodzio napisał(-a):
..
Rumi, robisz się coraz odważniejszy, i ..... Ona też :)
Bo Trin chciała akt to cza małymi kroczkami zmierzać ku niemu ;)
Paciocha - już myślałem ze nie zobacze nic od Ciebie poza tymi motorami :P .. i dzięki że nie spełniłeś groźby i nie powtórzyłeś tego tutaj :D .. to co pokazałeś to jedna z lepszych Twoich tutaj i na digiarcie jedyne co bym wolał to ciut szerszy plan zeby był cały zaryz tej budowli z tyłu :)
ippo76 - canon fujj ;) .. będą z Ciebie ludzie, choć na razie mocno przeciętnie .. ale się wymądrzam :D

fakam fszycho
Rumi napisał(-a):
ippo76 - canon fujj ;)
nie, eos :)
.. będą z Ciebie ludzie, choć na razie mocno przeciętnie .. ale się wymądrzam :D
weź, bo wrzucę zachody słońca i będzie mdło ;)

fakam fszycho
Te było trudno zrobić, bo nie wolno było używać flesza (zresztą, odbiłby się w szybie), więc kręciłem na oko ustawieniami iso....
...ale wyszło rozmazane...

Ostatnio edytowany przez ippo76 (2009-10-08 20:00:22)

prawiczek erotoman
no nie do końca cza pod kontem a nie z prosta i sie nie odbije na szkle ;)
przykład wszystkie z flashem
http://rumi.gorlice.info.pl/galeria.php?typ=gady&zdjecie=26
http://rumi.gorlice.info.pl/galeria.php?typ=gady&zdjecie=18
http://rumi.gorlice.info.pl/galeria.php?typ=gady&zdjecie=2
http://rumi.gorlice.info.pl/galeria.php?typ=gady&zdjecie=1

fakam fszycho
Gady super :) jak na fotoszopa ;)
To tylko jedno z serii, obrazuje koniec krótkiej przyjaźni :)
A w górach najbardziej chęci rozjeżdżają się z efektami:

Ostatnio edytowany przez ippo76 (2009-10-08 20:25:54)

Użytkownik

Bodzio niestety pudło, zostawiam temat otwarty, zgaduj zgadula gdzie to jest :P
Trin kolejny ślepak ;]
Rumi motory tutaj też będą-to już nie groźba, jeno spełnienie obietnicy :D, ale jeszcze a propos tego "Pan w kapeluszu" to coś wam podrzucę
ippo76 "Skalne Miasto" - Ciężkowice? Dałeś czadu wyrzucając wszystko na raz, ciężki kaliber wystawiłeś :P
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2009-10-08 20:26:32)

fakam fszycho
ippo76 "Skalne Miasto" - Ciężkowice? Dałeś czadu wyrzucając wszystko na raz, ciężki kaliber wystawiłeś :P
Skalne Mesto nad Metuji (Czechy). Na przyszły sezon zostawiłem Adrszpahskie/Ardszpahskie? Adrszpachskie
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2009-10-09 08:25:14)

prawiczek erotoman
ippo76 napisał(-a):
Gady super :) jak na fotoszopa ;)..
a dupa .. zdjecie zrobione małpką jpg prosto z aparatu po zmniejszeniu w gimpie :P
na 1 masz za duży kadr i pies jak i heli w cenrtum zdjecia .. było tu juz o mocnych punktach które jeden wyśmiał drugi nie :P

fakam fszycho
Pies i helikopter był robiony serią (lustrzanka cyfrowa), niemal z zaskoczenia. No i przy heli rączki zgrabiały... Więc wyszło, jak wyszło.
O porządnym obiektywie nie wspomnę...
Ale z heli jestem dumny :)

Jeszcze trochę Karkonoszy:

Ostatnio edytowany przez ippo76 (2009-10-08 21:20:43)

Wredotka

Rumi, jak będę chciała NA SERIO popatrzeć na akty to sama się poświęcę dla sztuki :P Rób akty mumiom :]
Paciocha, poddaję się ;)

Ojciec Założyciel
Panie Paciocha, ponieważ wiem,że jeszcze nie wróciłeś, więc stawiam że to wyspa. Jeśli nie Londyn to gdzieś pojechałeś. Walia ?

fakam fszycho
A teraz nad Bałtyk:
Łeba, wędrująca wydma

Zagadka:
Sztormik:

Coś dla Bodzia:

Fotki z (niestety) komórki, ale takie zjawisko nie zdarza się co dzień:

Wybaczcie rozmiary zrzutu, ale pozwoliłem sobie nadrobić zaległości :)

prawiczek erotoman
za duzo tego dałeś by oceniać .. ale widać ze masz "Babe" co to jak sie jej "każe" to nawet pod fale wejdzie dla dobra zdjecia .. wykorzystaj to ! :D

Wredotka

rozwiązanie zagadki:
Ratusz?
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-10-09 11:43:32)

fakam fszycho
Rumi napisał(-a):
za duzo tego dałeś by oceniać ..
Nie spiesz się, zrób sobie herbatkę z rumem i rozkoszuj się widoczkami.. :)
ale widać ze masz "Babe" co to jak sie jej "każe" to nawet pod fale wejdzie dla dobra zdjecia .. wykorzystaj to ! :D
wykorzystałem, ale trzymam wypalone na płycie w zamkniętej szufladzie :D

fakam fszycho
Trin napisał(-a):
rozwiązanie zagadki:
wieża kościoła w Gdańsku (podpowiedź tkwiła w nazwie pliku). Kościoł ten stoi obok sławnego gołodupca- zwyrodnialca (Neptuna- fontanny, pomnika- jak kto woli). Jakiego wezwania jest owa świątynia- nie pamiętam. Nalezy do obszaru starówki (?), jest na prawo od Dworu Artusa. Jakby stać do niego tyłem. Tyle wywnioskowałam ;)
Brawo, zgadza się, była podpowiedź ale zdaje się - nie potrzebowałaś jej?
Zgadłam? Co wygrałam? toster? :D
Może być tymczasem zdjęcie tostera?
To ratusz, czy kościół? Sam nie pamiętam :) Generalnie prawidłowa odpowiedź: starówka w Gdańsku :)
Zaliczam
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2009-10-09 11:45:23)

Wredotka

może być ale sprawdziłam, jedno źródło podaje że to Ratusz, drugie że Kościoł. Ja sama po starówce kręciłam się pro forma więc zgłupiałam już. Zdjęcie tostera- jak najbardziej. rumi, sam jesteś breloczek :*
No to finito. poproszę zdjęcie tostera. Takiego ładnego. Może być chromowany albo w wersji staromodnej.
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-10-09 11:46:19)

prawiczek erotoman
ippo76 napisał(-a):
..
wykorzystałem, ale trzymam wypalone na płycie w zamkniętej szufladzie :D
ee jak sie robi znaczy zeby pokazywać .. dawaj

fakam fszycho
Rumi napisał(-a):
ee jak sie robi znaczy zeby pokazywać .. dawaj
Oglądaj pejzaże :)
A na te fale to godzinę chyba polowaliśmy, żeby każde z nas miało fotkę w fontannie. Zmoczyło nas totalnie...

fakam fszycho
Trin napisał(-a):
No to finito. poproszę zdjęcie tostera. Takiego ładnego. Może być chromowany albo w wersji staromodnej.
Mam taki chromowany, stylizowany na staromodny, wziąłem za punkty na shellu :) Ale fotki nie mam przy sobie...