Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Pytanie raczej do starszyzny, bo jak ten film wyszedł to ja szczylem byłam ale sam klip na youtube intryguje mnie od lat dwóch
link:
http://www.youtube.com/watch?v=cYShdvWII08&feature=related
z gory thx.
Może Cię to zdziwi.. ale.. film zwie się Salsa:)
The Motion Pictures to Salsa ale z 1988 r. (mnie jeszcze na świecie nie było). A Ten film to po prostu 'Salsa' (r. 1999)- kodzik miał rację.
Bardzo dziękuję :-*
Bodzio, pod żadnym pozorem nie oglądaj!-Tam mogą być sceny erotyczne. :D
Sam ten taniec jest dość "brudny". Może dlatego tak intrygujący.
TEN taniec jest brudny ?? Co powiesz o tangu - prawdziwym, w małym miasteczku w Argentynie tańczonym. Tam jest sam smak :) i erotyka.
Wiesz, wiele zależy od tego jak je zatańczyć i od partnera. No i od tego na ile w tańcu partnerzy sobie pozwalają- osobiście, póki mloda jestem, nie mam nic przeciwko odważnym tańcom budzącym nutkę niesmaku.
Co to za taniec jak muza denna? Disco żondzi (no i electro, ale to inna bajka)! Fajna melodia, a nie jakiś gniot w którym nawet rytm ciężko wyłapać. Poza tym gdzie taką salsę tańczyć? Chyba w salsowym klubie, bo na wesele i dyskotekę, to się to raczej nie nadaje.
Cosik: musiałam się jakoś wyłgać :D
owieczko ty moja, salsa to taki taniec co i strój odpowiedni być musi i okazja, i miejsce. Trzeba mieć wyczucie.
Ja Ci dam muze denną, latino to najlepsze rytmy jakie mogą być :]